PALAFRUGELL 1 – IHC 4. UN EQUIP QUE SUPERA TOTS ELS MALS

L’IHC ha obtingut una important victòria a Palafrugell que li ha permés fer un salt important en la classificació (ara mateix ocupa el cinqué lloc provisional). El triomf no ha arribat precisament per un carrer Ample (com el del pavelló empordanés). Els igualadins han hagut de superar la baixa del seu màxim golejador, Sergi Pla, que s’ha hagut de quedar a casa afectat per una grip, i els problemes estomacals de Roger Bars (que tot i això ha signat un gran gol)

El tècnic Ferran López ha encertat del tot amb el substitut de Pla perquè Gerard Miquel ha fet un molt bon partit i ha estat l’autir del 0 a 1, el seu primer a l’Ok Lliga. L’andorrà ha arribat al segon pal per rematar una assistència d’un Met Molas incombustible (ha hagut de jugar els 50 minuts). Tot i que en Linu li ha aturat el primer remat, en Gerard ha caçat el rebot i l’ha clavat amb una “penjadeta” d’alta qualitat.

L’IHC amb una defensa molt seriosa i amb un Elagi descomunal dominava el partit. Els igualadins han tingut fins a 4 bones oportunitats fins que Bars ha fet finalment el segon en una contra amb remat a pal curt. Amb el 0 a 2 ha acabat una molt bona primera meitat dels arlequinats.

30 SEGONS DE PATIMENT

A la segona part els locals han sortit decidits a intentar tornar al partit. Primer Aldrich ha enviat una bola al travesser i 2 minuts més tard el màxim golejador local, Gerard Pujol, ha fet pujar l’1 a 2 al marcador. Per sort només 30 segons després Tety Vives ha tingut l’encert i l’habilitat de marcar de penal l’1 a 3 que trencava la tramuntanada amb que amenaçaven els palafrugellencs.

L’Elagi ha atemperat encara més els encesos ànims locals aturant un penal 2 minuts més tard. I l’Oriol ho ha acabat de rematar finalitzant una contra amb una acció màgica d’aixecar i picar.

A partir d’aquí festival a pilota aturada que no ha canviat el marcador. El Palafrugell ha disposat d’una FD (per 10 faltes d’equip) que l’Elagi ha tornat a salvar. També hauria pogut marcar l’IHC amb 2 FD gairebé consecutives però ni l’Ori (a falta de 75 segons) ni Met Molas (a falta només de 8)  les han pogut aprofitar. Al final 3 punts bravencs que impulsen els arlequinats a la classificació.

PALAFRUGELL 1 (0/1) Linu, Vives, Ribot, Johnny, Pujol (1), equip inicial. Aldrich, David Carles, Ruiz i Brugué.

IHC 4 (2/2) Elagi, Met Molas, Miquel (1), Tety (1), Vives (1), equip inicial. R. Bars (1), Méndez. Prat i Del Valle.

INCIDÈNCIES: Sergi Pla ha estat baixa d’última hora per un procés gripal. I Roger Bars ha jugat amb  greus problemes estomacals.

Foto D.Figueras

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *