G.MIQUEL: EL GOL DE PALAFRUGELL EL RECORDARÉ SEMPRE PERÒ ESPERO QUE SIGUI EL PRIMER DE MOLTS

Primer entrenament de la setmana després de la victòria a Palafrugell. Amb Pla però sense Bars. Sergi Pla està més recuperat del seu procés gripal i ha pogut entrenar amb els seus companys. En canvi bars encara està afectat pels seus problemes estomacals i s’ha preferit que es recuperi del tot. Aquesta serà una setmana de 3 sessions, que servirà per calibrar forces després de la marató d’aquestes últimes dues setmanes. Els entrenaments seran a més del d’aquest dilluns (amb sessió de vídeo), dimarts i dijous. Tot per preparar el partit de dissabte contra el sempre perillosíssim Vendrell. Qui hi arribarà preparat i, segur, motivadíssim és Gerard Miquel després del seu bon partit a l’Empordà i del seu primer gol a la competició.

P- Victòria important a Palafrugell, Gerard.

G.MIQUEL- La veritat és que si, una victòria molt important en una pista complicada, contra un rival que venia de no puntuar els ultims partits i sabíem que només li valien els 3 punts. És important guanyar en aquestes pistes perquè són punts que et fan estar a dalt.

P- Suposo que sempre recordaràs aquest partit al Pavelló del carrer Ample… Allà vas fer el teu primer gol a l’Ok LLiga. Com el recordes?

G.MIQUEL- Suposo que sí,  que el recordaré sempre pel fet de ser el primer gol a l’Ok lliga, però espero que sigui el primer de molts amb la samarreta de l’Igualada, i ajudar tant com pugui a l’equip en l’aspecte ofensiu. Va ser una jugada per banda, no me’n recordo si amb l’Oriol o amb el Met que el primer remat me’l va parar el “Linu” pero vaig agafar el rebot i li vaig tirar al violí tot i que encara la va acabar tocant una mica… no és un gol espectacular però suma igual que un altre i és el que compta.

P- Com veus la progressiu que esteu tenint. Primer la teva…

G.MIQUEL- Poc a poc em vaig adaptant més al joc de l’equip que és molt diferent al que jo estava acostumat, però a base d’entrenaments i els minuts que em dona en Ferran que cada cop són més, doncs estic segur que estaré adaptat al joc de l’equip al 100% i podré acabar d’aportar el que necessiten de mi.

P- I de l’equip?…

G.MIQUEL- Si… en quan a l’equip el veig molt bé, amb molta confiança i les idees força clares. Tot passa per una molt bona defensa i aprofitar les ocasions en atac. En aquest ultim partit ens faltava el Sergi que es el màxim golejador i tot i així vam acabar marcant 4 gols. Crec que és un equip molt unit i espero seguir en aquesta linea de victòries, que estic segur que ho aconseguirem si seguim treballant com fins ara

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *