VALLTER IHC B. CAP DE SETMANA POC PRODUCTIU. 1 PUNT DE 6

Crònica M.B.

El Vallter Igualada B ha tingut un cap de setmana de poc rendiment de punts, amb un balanç d’un empat i una derrota en els dos partits que ha disputat. Divendres es va deixar escapar la victòria en l’últim minut en el derbi anoienc contra el Capellades i aquest diumenge ha perdut pervla mínima contra el Tona en partit ajornat.  .

Els igualadins que sembla que han perdut una mica de l’embranzida d’inici de temporada els va costar molt entrar en el partit i van veure com els paperers s’avançaven en el marcador.

Per sort una gran acció del curiosament capelladí Fran Sabaté va permetre als igualadins aconseguir l’empat. La igualtat va ser la tònica general fins arribar al descans, tot i que Uri Prat va tenir una FD per poder anar a vestidors amb aventatge arlequinat un minut abans de la mitja part.

Només començar la segona meitat, els igualadins van disposar d’una nova directa que Aleix Navarrete tampoc va encertar a marcar. A la tercera va ser la vençuda i Uri Prat aconseguia el 2-1. L’IHC va ampliar la diferència a nou minuts del final quan Ferran Yeste defininia amb una gran acció una contra just el dia que feia 18 anys.

El partit estava controlat fins que ja en el darrer minut els capelladins van fer el 3-2 aprofitant un rebuig a l’interior de l’area. A falta de 30 segons els paperers van treure el porter i van jugar amb cinc jugadors a pista i l’aposta els va sortir bé aconseguint el 3 a 3 final

VALLTER IGUALADA B 3  (1/2) Manel del Valle, Raja, Arnau Dilme, Fran Sabaté (1) i Uri Prat (1), cinc inicial-, Aribau, Ferran Yeste (1), Aleix Navarrete i Pipo Ventura (ps).

Capellades (1/2) Rojas, Tarrida, Cordoba (3), Joan Masoni i Soteras, -cinc inicial-, Xavi Muntane i Joan Manel Marcos

Gols: 0-1 Cordoba, minut 7. 1-1 Fran Sabaté, minut 10. 2-1 Uri Prat (fd), minut 32. 3-1 Ferran Yeste, minut 41.30. 3-2 Cordoba, minut 49. 3-3 Cordoba, minut 49.30.

Arbitre: Capdevila. Va mostrar blava a Cordoba i Marcos pel Capellades

Aquest diumenge s’ha jugat a la pista de Roda de Ter el partit ajornat davant del Tona que els igualadins han acabat perdent per 2-1, tot i haver-se avançat als 13 minuts de la primera meitat amb un gol d’Oriol Prat.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *