ELAGI: EM NOTO BÉ I MOLT MOTIVAT

P- Elagi, un altre partidàs! Quin inici de lliga!

ELAGI- Doncs la veritat que molt contents per les 3 victòries de l’última setmana (1 a la cers) pero també som conscients que se’ns van escapar punts a Lleida i que ens va faltar encert a Girona i contra el Vic … tot i que pot semblar que no estigui content amb l’inici de la lliga, s’ha de ser realista i tenir clar que encara ens falta jugar amb els que a priori són els 3 millor equips! No vol dir que no els podem batre!

P- Grans estadístiques… Tercer porter menys golejat de la categoria…  Cada any veiem un Elagi millor.

ELAGI- Jo no diria que cada any millor, ja que tot i que hi ha una evolució en experiència, cada any es un món i aquest any em noto bé i molt motivat, com si haguèssim recuperat alguna essència que vam perdre alguna part de l’any passat

P- I destaquem especialment a pilota aturada (2 gols en 6 FD i 1 en 4 penals)…

ELAGI- En la pilota aturada entren diversos factors en joc, estem treballant igual que cada any, quan les coses van de cara tot es més fàcil i potser tenim més de cara el factor sort que ens falta en la pilota parada en atac!

P- I ara el Vendrell. 

ELAGI- És un equip molt complicat, amb molt bons reforços que ha anat creixent mica en mica en aquests 7 partits de lliga. Tot i que a priori és un rival superior a nosaltres, esperem que el treball i la ratxa ens recompensi amb una victòria !!!

Foto IHC

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *