IHC-VENDRELL. PUJAR UN GRAU MÉS

Últim entrenament de la setmana per preparar el partit de dissabte contra el Vendrell. Els arlequinats han fet sessió de vídeo  i després treball físic amb exercicis de velocitat curta amb la PF, Mònica Sala. L’entrenament ha acabat amb fonaments de tàctica d’atac i algunes precisions defensives atenent al joc del rival.

La voluntat és personalitzar algunes de les situacions de joc d’un equip, el vendrellenc, que el tècnic Ferran López defineix com apotent, molt exigent i amb ofici. Molt difícil de jugar-hi. Per això hem treballat fort per tenir present tot el que poden fer en pista”. I la manera d’afrontar-ho segons el tècnic arlequinat ésseguir la mateixa línia però pujant un grau més. Buscant una intensitat màxima i alhora una concentració brutal. El Vendrell ho demana i hem treballat per això”.

En acabar la sessió preparatòria Ferran López ha donat la llista pel partit contra el Vendrell on hi repeteixen els habituals i també Oriol Prat que gairebé te també condició ja de permanent. 

L’Igualada HC- Vendrell es jugarà a partir de 2/4 de 9 amb arbitratge de Ruben Fernández i Raül Burgos. L’àrbutre auxiliar serà Sergi Belles. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *