IHC 0 – VENDRELL 2. FISSURA LLEU

Fissura en efecte, en la dinàmica de resultats positius que portava l’equip. Però encara pitjor, i més preocupant, al nas de Roger Bars que ha rebut un cop només començar el partit i ha hagut d’abandonar la pista poc després. El defensa arlequinat ha hagut d’anar a urgències on li han diagnosticat una fissura al tabic nasal. Ara els metges del club, juntament amb els tècnics, decidiran tractament i període de descans si es considera necessari. 

No ha estat l’únic maldecap per Ferran López. Ni Sergi Pla ni Tety Vives no han pogut jugar al 100 %. I per acabar-ho d’arrodonir el Vendrell s’ha posat per davant en el marcador molt ràpid (amb un gol de l’ex-IHC Edu Fernàndez)  i ja no hi ha hagut manera de tornar-lo a moure’l fins a l’últim minut quan els visitants han encertat a fer el segon (un altre cop l’Edu)  i els igualadins, en canvi, han perdut una FD per intentar la remuntada. 

El partit ha estat molt ajustat però el cert és que l’Igualada ha tingut opcions clares de remuntar (en especial un remat al pal) i ha superat als vendrellencs a la segona meitat (la primera ha estat pels visitants). Però el gol no ha arribat (Camps ha estat molt segur tota la nit). No ho ha fer ni amb la FD per targeta blava quan quedaven 20 segons, ni amb la superioritat d’aquests últims instants de partit (amb els dos equips amb 9 faltes d’equip per cert). A la fi, 3 punts que s’escapen de les Comes. Ara caldrà recuperar ànims i jugadors pel repte europeu contra el Sarzana. 

IHC 0 Elagi, Bars, Molas, Pla i Vives, equip inicial. Miquel, Méndez i Tety. Prat i Del Valle.

VENDRELL 2 (1/1) Camps, Ferrer, Navarro, Mitjans i Christian, equip inicial. Edu (2) i Rocasalbas. 

GOLS: 0-1 Edu (m 9). SEGONA PART. 0-2 Edu (m 24.08)

INCIDÈNCIES: Roger Bars ha hagut de ser atès al servei d’urgències de l’Hospital per un cop al nas. Les primeres proves han diagnosticat una fissura lleu al nas. Encara no se sap si haurà de ser baixa ni per quan temps.n

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *