F.LÓPEZ: EL ROGER ENTRENARÀ AMB MÀSCARA. NO ES VOL PERDRE EL PARTIT CONTRA EL SARZANA

L’IHC ha fet el primer entrenament de la setmana europea en la que ha d’intentar confirmar l’accés a la següent ronda de la Cers, després de l’ 1 a 3 de l’anada a Sarzana. Els arlequinats s’han exercitat amb l’absència de Roger Bars, lesionat a l’escalfament del partit contra el Vendrell. El defensa igualadí no ha entrenat per precaució però demà ja ho farà amb màscara per evitar cops. Bars no es vol perdre el partit contra els italians i s’intentarà que dissabte pugui disposar dels minuts que l’equip el necessiti. També han entrenat, no encara al 100 per cent, Sergi Pla i Tety Vives, que van jugar amb problemes contra el Vendrell. 

Els problemes físics dels 3 van ser un dels entrebancs que va haver d’afrontar Ferran López pel partit contra els vendrellencs. Però malgrat tot el tècnic no busca excuses de cap mena. 

P- Llàstima de tants problemes junts.

F.LÓPEZ- Si. Llàstima per tot plegat perquè l’únic que ens va faltar va ser el gol… la diferència entre un equip i altre va ser aquesta perquè ells el van trobar i van viure còmodes especulant amb això… Precisament per això avui hem treballat per tenir més punch, per ser més efectius i aprofitar la bona defensa que estem fent. Avui hem fet vídeo per ajustar alguns aspectes que hem de millorar encara més. Volem fer un joc encara amb me´s intenció i dissabte ho necessitarem. 

P- I l’equip anava amb molt tocat físicament.

F.LÓPEZ- Si, el tema és que anàvem molt condicionats… el Tety gairabe no va entrenar durant la setmana per una petita lesió que arrossega… el Sergi Pla, marejat tot el partit i que no hi veia bé .. . i per postres això del Roger que va fer que gairebé no jugués… deu n’hi dó …

P- Per sort, no el té trencat

F.LÓPEZ- No, no  te un trencament total. És una fisura… demà ja entrenarà amb màscara i a veure com s’hi acostuma … farem el possible perquè estigui a la pista tant com sigui necessari, perquè és un jugador important. Ell hi vol estar i és molt important que els jugadors vulguin jugar partits com aquests… Poc a poc anirem recuperant jugadors.  Però vaja, no hi ha excuses mai perquè les excuses et fan ser més feble i no pensar amb claredat en les solucions. Seguim!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *