TOTS A PISTA

El tècnic de l’IHC, Ferran López, ha pogut comptar aquest dimarts amb tots els seus jugadors, inclosos els “tocats” Sergi Pla, Tety Vives i Roger Bars (que ha entrenat amb una máscara i que ha pogut completar l’entrenament). 

Els arlequinats han treballat situacions de remat i d’1×0. Després han tornat a incidir en accions de 4×4 amb plantejament tàctic pensdant en el ritme , la intensitat i la intenció de tot allò que es necessitarà dissabte contra el Sarzana. Tot i l’1 a 3 de l’anada l’equip és conscient que ha de seguir preparant-se al màxim per aconseguir fer el primer pas en el somni europeu.

L’IHC- Sarzana es jugarà dissabte a les Comes amb arbitratge dels suïsos Roland Eggimann i Steff Jordi.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *