O.PRAT: QUAN VAIG SENTIR EL MEU NOM EM VA ENVAIR LA FELICITAT

P- Oriol, hauràs de portar pastes… europees!. Què vas sentir quan el Ferran et va dir de sortir?

O.PRAT- Sí, hauré de portar pastes! Quan vaig sentir el meu nom em vaig envair la felicitat! Poder debutar a la màxima categoria de l’IHC ja sigui en CERS, oklliga o qualsevol competició és un somni fet realitat que tenia des de ben petit i veia els partits des de les grades de Les Comes!

P- Com et vas sentir a la pista?

O.PRAT- La sensació va ser impressionant, molt bona! És cert que hi ha una part de nervis per ser el primer cop i tot el que això implica però es tracta de treballar també mentalment per agafar confiança i vençer aquest punt de nervis i jugar sent tu mateix!

P- Va ser un partit complicat… amb el 0 a 2 semblava que perillava tot…

O.PRAT- Sí, el partit va ser molt molt complicat. Ells van sortir molt intensos des del principi i buscant molt la porteria i van aconseguir els dos gols. Això evidenment implica un cop emocional molt fort en l’equip pero durant el descans ens vam recuperar i a la segona part va sortir un Igualada totalment recuperat, molt més fort i amb més caràcter i vam aixecar el partit fent un gran segon temps! També va ajudar molt l’afició que va donar tot el seu suport quan el partit estava en un moment complicat!

P- Ets un altre mosqueter que arriba dalt d’aquell equip de la base campió … Un premi al treball i un missatge a tot el planter…

O.PRAT- Si, des de petits hem jugat plegats amb en Roger i en Jordi i teníem un equip molt competitiu a la base, sempre hem treballat junts i molt fort per poder arribar on som ara! Dir a la base que lluitin i s’esforcin en cada entrenament i partit, que amb treball i constància tot es possible!

P- I ara visita a Arenys

O.PRAT- Dimarts tenim un altre partit molt complicat, anem a Arenys, una pista molt complicada i entre setmana, però aquest dilluns prepararem el partit el millor possible i dimarts anirem a buscar els 3 punts per seguir sumant!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *