IHC 6 – SARZANA 2. CLASSIFICATS!! AMB ENSURT I MÀGIA

L’Igualada HC s’ha classificat pels vuitens de final de la Copa de la Cers després d’imposar-se per 6 a 2 al Sarzana italià en el partit de tornada jugat a les Comes. El resultat global de l’eliminatòria 9 a 3 podria indicar un duel fàcil pels arlequinats. Res més lluny de la realitat. Els de Ferran López s’han vist prop del precipici quan el Sarzana s’ha posat 0 a 2 i ha tingut el 0 a 3 que ho certificava a tocar dels dits amb un gol anul.lat pels col.legiats suïssos Eggimann i Jordi. Durant la primera meitat l’equip ha notat la pressió i ha perdut el control. Ha estat un pecat d’immaduresa del que després n’han tingut el perdó. Perquè A la segona els igualadins han recuperat l’ofici (tot el que no havien tingut al primer temps) i han brodat un autèntic partidàs que els ha dut a la golejada i a la classificació. L’IHC ha fet vibrar les Comes amb una exhibició d’hoquei d’alta qualitat.

Ara a vuitens espera un rival català, el Lleida Llista, el primer partit a Les Comes el 9 de desembre, la tornada a Lleida, el 13 de gener. El principal maldecap serà la targeta vermella inexplicable que li han mostrat a Sergi Pla i que podria fer que acabés tenint sanció federativa.

El partit no podia començar pitjor per l’IHC. Al minut 3 Sergio Festa feia el 0 a 1 desviant un tir exterior. EL Sarzana reduia, d’un cop, el botí igualadí de l’anada al 50%. 7 minuts després Francesco de Rinaldis s’ha menjat l’altre 50% amb un tir ras després d’un contratac i ha equilibrat perillosament l’eliminatòria. El desastre podria haver estat encara pitjor perquè al minut 19 els àrbitres han anul.lat un gol italià per haver exhaurit el temps de posessió. El passiu ha salvat l’ IHC del 0 a 3. Per sort a falta de 3 minuts pel descans Tety Vives ha fet el gol que esmicolava el somni italià. Ha estat un tir interior que ha tocat amb el partí de Borsi. Amb una mica de sort però l’eliminatòria tornava a ser arlequinada.

SEGONA PART ESPECTACULAR

I encara ho ha estat més quan al 37 segons ha arribat el 2 a 2 de Bars, caçant un rebot dins de l’àrea. Un gol psicològic que ha obert la porta a l’exhibició arlequinada.

2 minuts més tard el català Rubio ha vist la targeta blava però Pla ha enviat la FD al pal.  En la continuació de la jugada Pla ha vist la targeta vermella (el vigatà ha caugut i en alçar-se els àrbitres han interpretat que feia caure al jugador italià). D’aquesta manera els arlequinats han hagut de defensar el 2 a 2 en inferioritat. I honhan aconseguit, però res ha estat el mateix perquè els àrbitres han perdut el control. I com acostuma a passar quan es perd el control ha arribat el concert de xiulet. Al minut 9 ha arribat una altra blava contra els italians i aquest cop Bars l’ha aconseguit marcar. L’IHC es posava per davant en el marcador per primer cop en tot el partit. 

Els de Ferran López ja eren dominadors totals del partit. L’Uri ha tingut el 4 a 2 a l’estic amb el llençament d’un penal. Però el 4 a 2 ha arribat amb una acció de Gerard Miquel  amb una contra anb el mateix Vives que ha resolt l’andorrà amb un remat ras. Ha estat el seu primer gol europeu. EL 5 a 2 ha arribat amb una altra FD per 10 faltes executada per Met Molas. El partit era un festival igualadí. En 4 minuts l’equip ha fet 3 gols (el 6 a 2 de Tety Vives en el minut 20 ha estat el millor de la nit. En Cèsar ha entrat a l’àrea pel vèrtex, s’ha plantat davant del porter, li ha aixecat la boa i la picat a la xarxa. Un gran gol. (Com es veu a la fotografia de Xavi Garcia que obre aquesta crònica)

L’eliminatòria ja era història. Han quedat els minuts suficients per dues blaves més ( la primera al Tety aturada magistralment per l’Elagi i la segona per Festa que Vives ha enviat al pal). També ha servit per poder gaudir amb el debut amb el primer equip del júnior Oriol Prat que ha disposar de 3 minuts europeus que recordarà tota la vida.

IHC 6 (1/5) Elagi, Bars(2), Molas (1), O.Vives i Pla, equip inicial. Tety (2), Miquel (1), Méndez i Prat. Del Valle.

SARZANA 2 (2/0) Corona, De Rinaldis (1), Borsi, Rubio, Festa (1), equip inicial. Dolze, Deinite, Rispogliati.

GOLS: 0-1 Festa (m 3.07), 0-2 De Rinaldis (m11.50), 1-2 Tety ( m 22). SEGONA PART. 2-2 Bars (0.37), 3-2 Bars FD (m.9), 4-2 G.Miquel (m 16), 5-2 Met Molas FD ( m 16.19), 6-2 Tety (m 18.27)

INCIDÈNCIES: 300 espectadors a Les Comes, molt connectats amb l’equip. Roger Bars ha jugat amb màscara protectora per la seva fractura nasal. Sergi Pla ha estat expulsat amb vermella directa i es podria perdre el partit d’anada dels vuitens contra el Lleida. Durant el partit s’ha fet servir el rellotge de posessió a 45 segons. El partit ha servit d’escenari per una gran escena.

Met Molas li ha donat la seva samarreta arlequinada a la Carme Bernaus com a mostra de la seva lluita per recuperar plenament la salut. 

Ara els arlequinats jugaran dimarts a Arenys de Munt i hi tornaran dissabte contra el Caldes. 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *