F.LÓPEZ: ENS HAUREM DE FER MOLT FORTS MENTALMENT

Entrenament únic de l’IHC per preparar la visita del Caldes a Les Comes aquest dissabte. “El calendari és tant exigent que a l’equip li falten entrenaments i li sobra fatiga” reconeix Ferran López. L’equip s’està adaptant a la situació tant bé com pot, però el tècnic reconeix que no li agrada massa perquè “hi ha algunes situacions que veus a la pista i que s’han de treballar i no podem perquè s’ha d’anar directament a d’altres encara més urgents. Però ho intentem gestionar de la millor manera possible”.

En concret aquest dijous els arlequinats han intentat superar aquesta falta de temps amb una sessió treball compacte, amb repàs en vídeo del joc del Caldes i després amb un entrenament curt i molt tàctic per definir com es vol defensar i, alhora, com es pensa atacar. Els arlequinats han actuat en petites estacions de 3X3 i han exercitat també la porteria amb accions d’1×0 i remats perquè “a Arenys amb l’1 a 3 vam tenir ocasions molt clares i no m’agradaria que la pròxima vegada no les traduíssim en gol. El poc temps que tenim ens fa anar directes i sense saturar molt el jugador perquè el desgast físic és molt gran i no el podem sobrecarregar”.

Ferran López podrà disposar de tota la plantilla per aquest enfrontament davant d’un rival sempre molt incòmode:  “Crec que serà un partit difícil, amb un rival que fa un joc dinàmic. Haurem de tenir en compte algunes individualitats i ens haurem de fer molt forts mentalment i superar les possibles situacions de cansament que puguem tenir.  I després posar a la pista tot el treball tàctic que hem plantejat i seguir l’a.b.c que tenim per aquest partit.” 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *