CAMINAR SEMPRE ENDAVANT

L’IHC entra al mes de desembre rebent a les Comes al sempre complicat Caldes. El partit començarà a 2/4 de 9 amb arbitratge de Sergi Mayor i Josep Antoni Ribó (l’àrbitre auxiliar serà Xavier Valiente).

Serà un partit entre equips arlequinats i molt igualats (el Caldes te 11 punts per 14 dels igualadins) L’equip vallesà titula al seu web oficial amb un significatiu:  “Visita a l’infern de Les Comes” i explica que l’Igualada és “rival directe a la taula” i que van a una pista “on no tenen bons records ja que mai han sortit amb un bon resultat. De fet, el balanç parla per si sol ja que en les 2 temporades a l’OK Lliga l’equip vallesà acumula 9 gols en contra i només 1 a favor (4-0 i 5-1)”.

Sense refiar-se d’estadístiques Ferran López ha advertit repetidament de les dificultats del rival. El tècnic arlequinat podrà disposar de tota la plantilla per aquest compromís que obrirà unes setmanes de competició intensa ja que esperen 3 partits contra els grans, Barcelona, Liceo i Reus (i un contra l’Alcoi) abans de les festes de nadal.

Per cert l’altra gran plantilla del club, la dels delegats (imprescindibles pel bon funcionament de tots els equips) ha fet aquest divendres, al Restaurant Rovell de l’ou, el tradicional Sopar de Nadal.  Aquesta ja és la quarta edició d’aquesta iniciativa que ha tornat a estar marcada pel bon ambient i per la voluntat de seguir sumant esforços individuals per un objectiu comú… com diuen les samarretes arlequinadescaminar sempre endavant!. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *