O.VIVES: ESTEM TRAVESSANT UN MOLT BON MOMENT

P- Oriol, una altra victòria de solvència. L’equip dona imatge de solidesa.

O.VIVES- Penso que estem travessant un molt bon moment fruit del treball i la confiança. Guiats per un Elagi molt segur sota pals, som un dels equips menys golejats de la categoria i sabem que és una arma que hem de fer valdre.

P- Has estat elegit com el millor jugador del partit, amb dos gols molt importants amb un marcador molt ajustat…

O.VIVES- Content per ajudar l’equip, però encara més important són els 3 punts que ens porten a les primeres posicions de la lliga. Haurem de seguir treballant en aquesta línia i intentar fer-nos forts en el tourmalet que comencen dimecres.

P- Que arrenca al Palau Blaugrana…

O.VIVES- Com bé dius comencem al Palau. Anirem a fer el nostre partit sense res a perdre. A intentar seguir sumant pocs gols a cada partit i perquè no a intentar sumar algun punt per seguir escalant posicions a la lliga.

Foto X.Garcia

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *