G. MIQUEL: NO ENS HEM DE DEIXAR ANAR NI UN MOMENT

P- De moment tant l’equip com tu individualment esteu a gran nivell.

G. MIQUEL- La veritat és que estem a un molt bon nivell, l’equip disfruta jugant i això es transmet amb resultats! Estem treballant molt bé des de principi de temporada i com bé diuen tot esforç te la seva recompensa, tot i que acaba de començar i la lliga és molt llarga, així que hem de seguir treballant perquè està tot molt igualat, i no ens podem deixar anar ni un moment!

P- I ara tornes al Blaugrana, al club on has fet la formació…

G. MIQUEL- Tornar al Palau sempre fa il.lusió, el Barça és el club que m’ha vist créixer des de juvenil, i m’ha preparat majoritàriament per poder estar jugant ara a l’ok lliga (sense oblidar-me de l’Andorra que és on vaig començar) i serà un partit molt especial on espero poder disfrutar, però sobretot que l’equip jugui com fins ara i intentar aconseguir els 3 punts per seguir a dalt de la classificació!

P- Tu que els coneixes… com s’ha d’afrontar aquest partit?

G. Miquel- Si els conec bastant bé, és un equip on un mínim error el pagues molt car perquè tenen molta tècnica individual, així que el partit passa per estar molt concentrats els 50 minuts, defensar molt bé, sense despistar-nos i aprofitar les ocasions que generem en atac!!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *