TETY: VAM DEMOSTRAR LES GANES QUE TENIM DE GUANYAR.

P- Remuntada impressionant!!!… 4 minuts màgics.

TETY- Doncs si, van ser 4 minuts en els quals vam poder capgirar el marcador anotant tres gols, vam demostrar les ganes que tenim de guanyar i no vam parar de treballar i picar pedra fins que ho vam aconseguir.

P- I dos gols des del punt de penal que poden valer una eliminatòria…

TETY- Doncs si, em sento molt segur i confiat desde el punt de penal i per sort les dues ocacions van acabar amb gol.

P- Va ser un partit d’alta intensitat.

TETY- Sabíem que el Lleida és un rival dur, que va fort i que no ens anaven a posar les coses fàcils, va ser un inici de partit amb molta tensió amb 4 blaves en dos minuts. Pero tot i això va ser un partit on vam competir molt bé, vam treballar junts i gràcies a la afició que ens van donar aquella empenta per no baixar els braços amb el 1-3  … i al final ho vam poder capgirar.

P-La tornada encara ho serà més…

TETY-La tornada a Lleida serà un partit molt intens on hi haurà molt en joc! Demanaria a tota la aficio que vinguesin a lleida a donar el suport que tan ens ajuda. 

P- I dimarts el Liceo…

TETY- Si, dimarts en tenim un altre molt complicat contra un gran equip, però nosaltres hem de fer la nostra feina, el nostre joc i crec que tindrem les nostres oportunitats d’emportar-nos els 3 punts…serà un altre partit molt intens on hi ha molt en joc. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *