COPA CERS. IHC 4 – LLEIDA 3. APOTEOSI !

Una autèntica catarsi col.lectiva la que ha viscut el pavelló de Les Comes quan a falta de 37 centèssimes Roger Bars ha fet el 4 a 3 que culminava una remuntada que semblava impossible només 4 minuts abans quan el Lleida guanyava per 1 a 3. Com sempre diu Ferran López les eliminatòries duren 100 minuts i encara falten els 50 que s’han de jugara l’11 de setembre, però és molt millor travessar l’equador amb un gol a favor que amb dos en contra. El partit de tornada s’endevina emocionant però sembla difícil que pugui superar el d’aquesta nit a Igualada.

UN 3×3 A L’OK LLIGA

Només començar el partit ha embogit. Literalment. Els col.legiats, els portuguesos Rui Torres i Miguel Gilherme, que han fet un bon arbitratge, han marcat una línia i un criteri  i l’han seguit fins al final. Minut 2 i doble expulsió al Lleida (primer una blava a Lluís Tomàs i després a Dario Jiménez per protestar-la). 2 minuts més tard passa el mateix al bàndol arlequinat. Blava per Oriol Vives, que per protestar n’ha vist una altra. Conclusió: els dos equips s’han quedat amb 2 i porter, com tants i tants 3×3 que es disputen per Catalunya especialment en hoquei base i principalment a l’estiu. Tot i la bogeria inicial el partit ha tancat la primera part com l’havia començat, amb la serenor del 0 a 0. 

REMUNTADA HISTÒRICA

La segona part es podria resumir amb una sola frase. L’Igualada ha tingut un minut tonto… però el Lleida quatre. Clar que els de Ferran López els han buscat, se’ls han treballat i els han acabat mereixent. 

Aviat el marcador, que havia quedat per estrenar a la primera meitat, ha començat a saltar pels aires. 27 segons i Oriol Vives ha avançat l’IHC amb un remat al primer pal. El Lleida ha empatat 8 minuts més tard amb una mitja volta de Candanedo. I aleshores ha arribat el minut clau pels llistats. Al 13 i 55 Dario Jiménez ha demostrat la seva qualitat a pilota aturada fent l’ 1 a 2. I 17 segons després Jordi Creus ha fet el tercer, després de robar una bola d’atac arlequinada i muntar un contraatac letal.

Era un autèntic cop moral però l’equip, avui sense Sergi Pla per la vermella contra el Sarzana, no s’ha desmuntat i ha seguit lluitant per una eliminatòria que no s’acabava a Les Comes. Fruit de la perseverància Tety Vives ha empatat en dues accions de penal (el primer en la segona acció i l’altre de tir directe). Quedava 1 minut i mig i la tempesta estava aclarint. I encara ho ha fet més quan Roger Bars ha desviat un tir exterior del mateix Tety a falta de només 37 centèssimes. El 4 a 3 ha fet explotar Les Comes com poques vegades. El públic ha embogit. Impossible is nothing com defensava aquela marca de calçat esportiu… A Igualada se n’ha viscut un exemple extrem. Encara queda el partit de tornada però l’anada ha valgut per tots dos. 

IHC 4 (0/4) Elagi, Met Molas, Roger Bars (1), Tety Vives (2) i Oriol Vives (1), equip inicial. J. Méndez i G.Miquel. O.Prat i M.Del Valle.

LLEIDA 3 Ll. Tomàs, Cañellas, Jiménez (1), A. Tomàs i J.Creus (1), equip inicial. A. Mula, B. Di Benedetto, R. Di Benedetto, Mataix i Candanedo (1). 

GOLS: SEGONA PART. 1-0 O.Vives (m 0.27), 1-1 Candanedo (m 9), 1-2 Dario FD ( 13.55), 1-3 Creus (14.12), 2-3 Tety (m 21), 3-3 Tety penal (m 23.37), 4-3 Bars (m 24.59)

INCIDÈNCIES: 400 espectadors a Les Comes, una cinquentena dels quals seguidors del Lleida.

Bon arbitratge dels portuguesos Torres i Guilherme donada la dificultat i tensió del partit. Els visitants segurament no farien la mateixa valoració perquè els han protestat molt les targetes blaves i els dos penals, especialment el del 2-3 que els col.legiats portuguesos han assenyalat perquè el porter llistat ha retingut la bola entre cames. L’IHC ha acabat el partit amb 11 faltes d’equip per 13 els lleidatans. Al final del partit hi ha hagut discusions al tunel de vestidors entre jugadors dels dos equips. 

L’Igualada tornarà a l’Ok Lliga dimarts a les Comes contra el Liceo de la Corunya. 

Foto D. Figueras

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *