ELAGI: SOM A TOCAR DE LA COPA I NECESSITEM LA NOSTRA GENT

Catalunya ha revalidat aquest dijous la majoria independentista al Parlament i ha rebutjat el 155 amb un càstig amplíssim al PP de Mariano Rajoy, fet que ha propiciat una concentració de vot unionista en Ciutadans que ha acabat en primer lloc.

Tot i aquesta jornada electoral l’IHC no ha aturat la seva preparació pel partit de dissabte contra l’Alcoi. Una altra oportunitat per gaudir de les grandíssimes actuacions de l’Elagi, l’heroi de Reus.

P- Elagi quin partidàs…

ELAGI- Si, vam anar a Reus amb les coses molt clares, vam saber com havíem de jugar i ho vam portar a la pràctica molt bé, també vam tenir la sort de ser molt efectius! Tot i això el Reus te moltes eines en atac i no vam poder anar tranquils en cap moment!

P- Gran partit de tot l’equip però especialment teu… estàs en el millor moment de la teva carrera?

ELAGI- No crec que sigui el meu millor moment ja que vull estar millor! I sobretot créixer per ajudar a l’equip en el què vindrà de temporada!

P- Una victòria de prestigi i que punts importantíssims i també impuls pel pròxim partit contra l’Alcoi!

P- Si, som molt a prop de tocar la copa i per això necessitem la nostra gent, els nostres aficionats. Per això aprofito la mevaweb per una crida a l’afició perque vinguin dissabte a ajudar-nos. Junts ho farem!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *