IHC 8 – ALCOI 4. NADAL. COPA … I MAMBO

L’Igualada s’ha autoregalat el millor obsequi per Nadal amb la classificació matemàtica per la copa 2018. I ho ha fet amb un altre partidàs, amb pluja de gols (14 en 2 partits), el segon hat trick consecutiu de Sergi Pla,  una defensa perfecta i un Elagi descomunal (Deitg selecció!!). D’aquesta manera l’equip s’ha garantit la presència a la copa de Lloret amb els 23 punts aconseguits en l’últim partit de l’any.

A la primera part l’Alcoi ha estat un equip ultraofensiu i l’Igualada només ha pogut batre la porteria visitant amb remats exteriors d’Oriol Vives i Sergi Pla. Amb el 0 a 0 l’Elagi ha salvat l’IHC de començar el partit darrere del marcador.

CATARATA DE GOLS

A la segona ha canviat el decorat. El partit s’ha obert, els igualadins han exhibit efectivitat (especialment a pilota aturada) i els gols han anat arribant. Tot i que el primer que s’ha marcat l’han fet precisament els alcoians a través de Tuti Baieli. 2 minuts més tard l’Igualada ha recuperat els dos gols de diferència gràcies a una FD per targeta blava que ha aconseguit transformar Sergi Pla.

A partit d aquí una catarata imparable de gols … 5 en 10 minuts. En l’equador de la segona meitat ha arribat un dels millor gols de la nit. En Gerard Miquel entrant per la banda i superant en Guiri amb una bola sota aixella al pal llarg. 4-1.

El cinqué l’ha fet Pla de FD. Ha tornat a reduir diferències Maxi, Bars s’ha apuntat a la festa i ha posat premi a una bona contra amb Mèndez. En Tety ha fet el 7 a 2. Tuti de penal i Maxi de FD per blava a Méndez, han intentat maquillar però encara faltava el tradicional gol desafiant el rellotge. L’ha fet el mateix Tety amb una FD amb el marcador a zero. Només tenia l’opció d’un remat directe i Vives ha carregat el míssil i ha bombardejat la porteria valenciana. El Mambo tornava a Les Comes. A l’últim instant però Perez Prado tornava a sonar sobre patins. I sonava també clarament a Copa de Nadal. 

Per cert l’hoquei igualadí s’ha fet un altre regal. Els últims 4 minuts l’IHC ha jugat amb 5 igualadins, Bars, Tety, Méndez i Prat (que ha debutat a l’Ok Lliga) a més del “nacionalitzat” Elagi. Ferran López ha reconegut que “acabar amb els “4 d’Igualada” era un regal i un homenatge a l’afició”. Ara els arlequinats descansaran fins el dia 2 de gener.

IHC 8 (2/6) Elagi Deitg, Roger Bars (1), Met Molas, Sergi Pla (3), Oriol Vives (1), equip inicial. Tety Vives (2), Gerard Miquel (1), Jordi Méndez, Oriol Prat. Manel del Valle. 

ALCOI 4 (Guiri, Roca, Maxi (2), Llisa, Tutti (2), equip inicial. Canellas i Arnaiz.

GOLS: 1-0 O.Vives (m 14), 2-0 Pla (m 21.30). SEGONA PART. 2-1 Tutti (m 5.04), 3-1 Pla FD (m 7.42), 4-1 Miquel (m 11.05), 5-1 Pla FD (m 14), 5-2 Maxi (m 17.55), 6-2 Bars (m 20.28), 7-2 Tety (m 22.09), 7-3 Tuti penal (m 23.07), 7-4 Maxi FD (m 23.48), 8-4 Teti FD ( 25.00) 

INCIDÈNCIES: Després del partit, i amb a classificació per la copa a la butxaca l’equip ha anat a fer el tradicional sopar de nadal. Entre els 300 aficionats que s’han aplegat a les Comes, l’estimadíssim Ton Baliu, en un parentesi de la competició portugues. En canvi no ha vingut ningú de a Cup. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *