O. VIVES: EL TREBALL SEMPRE DÓNA ELS SEUS FRUITS

P- Quin final d’any!… 23 punts a falta d’una jornada per tancar volta… passaport a la Copa… Esteu en un gran moment!

O. VIVES- El treball sempre dóna els seus fruits. Estem molt satisfets d’haver assolit la classificació per la copa. La volíem jugar i com dius ho hem aconseguit una jornada abans. Estic content d’ajudar a l’equip amb tot allò que necessiti.

P- I cada cop amb un Oriol més decisiu i amb més gol.

O. VIVES- Som un grup molt unit, i això es demostra a la pista. Sabem on hem d’anar i tots remem cap a la mateixa direcció. Esperem seguir en aquesta línia ascendent i seguir sumant els màxims de punts possibles.

P- Què n’esperes del 2018?

O. VIVES- Espero que ens respectin les lesions, i donar el màxim d’alegries possibles, a tota la famila arlequinada. Ara a seguir gaudint de més vacances i a carregar al màxim les piles i arribar al 100%.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *