MISSATGE DE NADAL D’ELAGI DEITG, CAPITÀ DE L’IGUALADA HC

“Hola a tots! Igualadins i igualadines. Molt bon Nadal i molt bona entrada l’any 2018.

Des de l’equip veiem aquest any com un dels millors de l’IHC, com a mínim des de la meva arribada al club, amb una magnífica segona volta a la lliga de l’any passat i un inici d’aquesta molt bo, que hem culminat amb la classificació per la copa del rei.

Vull donar-vos les gràcies a tots. A tots els aficionats per haver-nos ajudat tant. L’any passat la lliga no va començar molt bé i va ser realment molt difícil tirar endavant però la gent de Les Comes sempre va estar al nostre costat. I després tot ha anat molt millor i al final hem pogut gaudir tots junts d’aquest 2017.

Així que,  en nom de l’equip de l’Igualada Hoquei Club us desitjo un molt bon Nadal. Que tothom descansi aquest dies perquè tornarem amb força i amb ganes d’aconseguir èxits per aquest club que tant estimem”. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *