ELS 3 REIS

JORDI MÉNDEZ

Aquet 2017 el valoro com a molt positiu … valoro somnis fets realitats … ha estat un del meus millors anys però ara encara en vull més del 2018 … espero que sigui un any espectacular. De moment tenim dos reptes i els hem d’aconseguir.

Diumenge contra el Lloret (2/4 d’1, amb arbitratge de German Sandoval, i Juan José Melero) hem de plantejar un partit molt seriós  ja que es un equip que juga molt bé al seu joc però anem preparats i a pels 3 punts

ORIOL PRAT

Doncs en faig una valoració positiva tant col·lectivament com individualment. L’equip ha aconseguit fer una bona primera volta, classificar-se per la copa del rei abans d’acabar l’any i seguir vius en la CERS a falta de cerificar el pas a quarts en un partit mol difícil davant el Lleida d’aquí una setmana. Individualment estic content d’aquest 2017 per haver pogut debutar amb el primer equip i nomès queda seguir treballant molt per millorar.

Espero del 2018 que l’equip segueixi amb una bona dinàmica per acabar el més amunt possible en l’oklliga, fer un bon paper en la copa del rei i lluitar per aconseguir el titol de la CERS!

El de Lloret d’aquest diumenge és el primer partit de l’any i és important guanyar-lo per agafar bones sensacions de cara als següents partits i a l’eliminatoria contra el Lleida, sabem que serà un partit difícil pel joc que fa el Lloret però anem a guanyar-hi!

MANEL DEL VALLE

Un 2017 molt positiu. Amb la segona volta genial de la temporada passada i la recent classificació per a la Copa del Rei.

I pel 2018 espero que sigui un any igual de positiu que el 2017, tot i que tenim grans reptes a les nostres mans… per una banda competir al màxim la Copa i per l’altra tenim la Cers, amb el partit de tornada a Lleida, que segur que serà un gran partit.

I aquest diumenge el partit a Lloret serà un partit molt difícil contra un rival que sap molt bé el que fa i intentarà aprofitar qualsevol errada nostra.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *