LLORET 0 – IHC 3. PRIMERA VOLTA DE 26!

L’Igualada HC ha canviat d’any però no de dinàmica. Després d’un 2017 per emmarcar, el 2018 ha començat de la mateixa manera. Amb una victòria solvent a la pista complicada de Lloret que els permet acabar cinquens la primera volta amb 26 punts, classificats per la Copa i a només 3 de la Champions. Un gran regal de reis per l’afició. Ara espera la Cers, el repte de fer bo el gol d’avantatge del partit d’anada contra el Lleida.

Però mentre no arriba Europa l’equip s’ha reivindicat amb un triomf molt sòlid a la Costa Brava. Altre cop amb un Elagi descomunal (amb el primer zero de la temporada), amb una defensa infranquejable, i un atac molt efectiu. L’equip no ha permès que l’afectés els efectes l’aturada de nadal i ha mantingut la velocitat de creuer de tota la temporada.

Els arlequinats s’han avançat al minut 5 i mig amb un gol d’Oriol Vives aixecant i picant la bola. Ha estat l’únic gol de la primera meitat. L’Elagi ha evitat l’empat aturant un penal transcendental només un minut després. I Sergi Pla no ha pogut aprofitar-ne un altre cinc minuts més tard. La primera part ha acabat amb el 0 a 1. Amb el Lloret fent el seu habitual joc molt defensiu i l’IHC controlant el tempo del partit.

A la segona els locals han pujat la intensitat per intentar sorprendre a la contra. Però han estat els de Ferran López els que han sabut augmentar la seva renda. Vives ha tornat a ser decisiu. Ha entrat a l’àrea per la lateral, ha encarat el porter i l’ha superat per baix amb una bola que ha acabat entrant plorant. L’IHC ha marcat en els dos extrems perquè el 0 a 3 no ha arribat fins al final amb un teva-meva de Pla i Molas que ha acabat el màxim golejador arlequinat. Molas podia haver-se apuntat a la festa 3 minuts després amb un llançament de FD per 10 faltes de l’equip local. Al final 0 a 3, 26 punts, cinquè lloc i bones sensacions pel desplaçament europeu a Lleida.

LLORET 0 (0/0) Serra, M.Grau, Ll. Grau, A. Grau, Plaza, equip inicial. Galiardo, Fernàndez i Ferrer.

IHC 3 (1/3) Elagi, Tety Vives, Met Molas, O.Vives (2) i S.Pla (1), equip inicial. R.Bars i G.Miquel. J.Méndez, O.Prat, M del Valle.

GOLS: 0-1 O.Vives (m 5.24). SEGONA PART. 0-2 O.Vives (1.07), 0-3 Pla (m 20.49).

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *