F.LÓPEZ: PREPARAREM AL MIL.LÍMETRE EL PARTIT DE LLEIDA. LA POCIÓ MÀGICA ÉS EL TREBALL

L’Igualada HC comença la setmana europea amb la sensació de feina ben feta que donen els 26 punts a la lliga i la classificació per la Copa. Queden 5 dies per la tornada de l’eliminatòria de la Cers a Lleida i el club convida als aficionats a donar suport a l’equip a l’11 de Setembre. Per aquest motiu l’IHC ofereix als seguidors un desplaçament amb autobús fins a la capital del Segrià. El viatge es faria dissabte a 1/4 de 7 de la tarda amb un preu de 8 euros (viatge i entrada) pels socis i de 10 pels no socis. Les reserves es poden fer fins dijous al telèfon 93 8044257.

L’ambient a l’Igualada és d’il.lusió i esperança. Només hi ha una notícia que enfosqueix les sensacions al club. La mort de l’empresari igualadí Joan Rojas, fundador de BUFF, patrocinador de l’IHC fins aquesta temporada i persona molt estimada a la ciutat. Tot i que aquest any l’equip ja no porta directament la marca als pantalons els jugadors intentaran agrair el seu suport durant dues temporades dedicant-li un bon partit contra el Llista.

P- Comencem l’any igual que el vam acabar… endolladíssims…

F. LÓPEZ-  Començar amb victòria sempre és positiu. No era fàcil aconseguir els 3 punts a Lloret. Veníem d’una aturada i les festes pel mig podien “despistar” l’equip. Aquest era el principal handicap. Val a dir que durant la setmana del 02 al 05 de gener l’equip va treballar molt bé i que el descans de 9 dies ens va anar perfecte. A Lloret vam estar intel.ligents i disciplinats i amb aquella punta de “gana” i ambició que ha de tenir un Equip. Hem de ser conscients que tot això és fruit del treball de tothom i de la implicació i tocar de peus a terra… no hem fet res…  No tenim un botonet màgic que l’apretem el dissabte per guanyar els partits… s’ha de treballar igual o més que ara si volem créixer i continuar guanyant. La poció màgica està composta de treball.

P- Quin 2017 Ferran!

F.LÓPEZ- El 2017 ha estat un any extraordinari en quant a resultats, creixement i treball. Vam començar últims a la classificació i vam acabar amb l’equip classificat per Europa. Hem consolidat al Roger i al Tety com a jugadors importants i crec que si segueixen així podran tenir un llarg recorregut a l’Igualada i a l’Ok Lliga. La resta de jugadors estan més familiaritzats amb el sistema de treball, més adaptats a mi i jo a ells. Com et deia abans que tothom aprofiti la dinàmica per créixer no per acomodar-se.

P- I ara ens hem de centrar en un altre repte, la CERS.

F.LÓPEZ- El primer que et vull dir és que només és un partit d’hoquei. Res més. El prepararem al mil.límetre i establirem un plantejament molt clar als jugadors. A partir d’aquí vull que flueixin, que siguin ells mateixos, que siguin valents i que es facin valer i que surtin convençuts que poden superar qualsevol repte com Equip i que evidentment podem anar a Lleida a guanyar i a superar la eliminatòria. Així ho farem. Establirem un pla i el durem a terme i … fluirem.

Em sento un privilegiat com Entrenador pel fet de poder disputar aquest tipus de partit però no em motiva més que altres… a mi el que em motiva és competir al màxim nivell. El Lleida és un rival més… simplement.

P- Quin pla de treball teniu aquesta setmana?

F.LÓPEZ- Entrenarem dimarts, dimecres i dijous. Tot i que em descansat 9 dies, n’hem treballat 4 seguits amb força càrrega pensant precisament en arribar frescos i en les millors condicions a Lleida.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *