EL BUS DE LA CERS

Aquest dijous es tanca el termini per apuntar-se al Bus de la Cers que ha muntat el club per donar suport a l’equip en el partit de tornada de vuitens de final contra el Lleida. La idea de preparar una mobilització especial per aquest partit va sorgir d’un dels delegats del primer equip, l’Antoni Esteban, “Lodi”, i de la preparadora física, Mònica Sala i ha estat, en paraules del mateix president de l’entitat, Manel Buron, “tot un èxit. Fins ara s’hi han apuntat unes 90 persones, fet que ens permetrà mobilitzar un autobus gran, de dos pisos. El més gran de la flota, que pot arribar a encabir fins a 101 passatgers. Això més la gent que hi anirà en cotxe pot fer que arribem a ser uns 150. Feia temps que no mobilitzaven tanta gent. Tot per ajudar l’equip que es mereix un monument”.

Mentrestant l’equip “monumental” ha fet una altra sessió preparatòria per aquesta tornada de la Cers. Primer han passat per la sala de vídeo per visualitzar al rival i continuar dissenyant el full de ruta. Després, ja a la pista,  treball tàctic, defensiu i de remats a través de fòrmules de 4×4. A més els arlequinats no han descuidat els aspectes físics i també han fet exercicis preventius amb la PF, Mònica Sala. L’equip seguirà preparant-se aquest dijous. Un dia més de treball, un dia menys pel partit.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *