“TOTS SEREM UNA MICA SERGI”

Aquesta és la consigna al vestidor de l’Igualada HC. La resposta a la ineficàcia del comitè europeu que hauria de decidir sobre la targeta a Sergi Pla durant el partit contra el Sarzana de l’anterior eliminatòria de la Cers. Va ser un 25 de novembre. Des d’aleshores han passat 47 dies i el comitè no s’ha reunit. Pla ja ha deixat de jugar un partit (el d’anada contra el Lleida) i el comitè no s’ha reunit.

La indignació al club és doble. Perquè la legislació preveu que mentre no hi ha decisió el jugador no pot jugar i per tant aquest dissabte tampoc no ho podrà fer. Si no hi ha una reunió abans. El club s’esperarà fins dissabte al migdia per si hi ha alguna novetat però Ferran López ja ha preparat el partit sense el màxim golejador de l’equip. Això no treu que al club i al vestidor hi hagi un malestar profund per aquesta incompetència que acaba afectant, quant no adulterant, la competició. Si l’hoquei no canvia pràctiques com aquesta no te cap mena de possibilitat d’evolucionar. 

Precisament per això l’equip es conjura. Hi ha la voluntat de fer tots de Sergi i que la seva absència no es noti a l’11 de setembre. Els igualadins volen rebel.larse contra aquesta injustícia i es multiplicaran per suplir l’absència del seu company. La plantilla assegura que aniran a Lleida a guanyar, no només a passar l’eliminatòria. Són conscients que cal anar-hi amb la mentalitat de competir al més alt nivell i no pensar exclusivament en la renda de l’anada perquè això pot acabar sent molt perillós. 

Els arlequinats han fet aquest dijous l’últim entrenament per aquest partit. Tècnics i jugadors han fet la segona sessió de vídeo de la setmana on han acabat d’esmicolar al mínim detall el joc del rival per poder-li donar la resposta més idònia. Alhora han preparat variants tàctiques, ofensives i defensives, per sorprendre als lleidatans. Tot i que serà un IHC clarament reconeixible no es descarta alguna novetat sobre la pista. 

Precisament per les circumstàncies que envolten el partit, tècnics i jugadors tanquen files, reivindiquen la seva identificació arlequinada i volen agrair l’ajut de l’afició. Els igualadins estan molt orgullosos de la resposta de l’afició (un centenar de seguidors s’han apuntat al bus de la Cers que aquest dijous ha tancat inscripcions a banda de les desenes que han retirat entrades per aquest partit i que hi arribaran en vehicles particulars). Això demostra que no només els jugadors tenen ganes d’afrontar el repte sinó que Les Comes també es desplaçarà en massa a la recerca del somni. La cita: dissabte a les 8 al Pevalló 11 de setembre, amb arbitratge dels portuguesos Luis Peixoto i Miguel Guilherme 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *