ORGULLOSOS DE VOSALTRES!

Orgull. És la paraula més utilitzada per l’entrenador de l’Igualada HC després del partit de tornada de quarts de final de la Cers a Lleida. Tot i l’eliminació Ferran López te paraules d’elogi per a tothom.

Pel club: “Estic orgullós de pertànyer a aquest club que transmet tanta estima”.

Per l’equip. “Estic molt, molt orgullós dels meus jugadors. Segurament per moments ens va maltar la maduresa com a equip que alguns joves aconseguiran amb el temps. Vam notar també tenir un jugador menys per fer rotacions. Vam notar desgast físic. Trobo que ha estat una eliminatòria adulterada. Per això estic molt orgullós d’ells. Els he dit que aixequin el cap”.

I per l’afició: “Veure la grada com la vaig veure des de baix em va transportar, salvant les distàncies, a altres temps. Aquestes coses m’omplen i em motiven. Una llàstima per ells. Van estar genials. Els he de donar les gràcies de tot cor. Van ser un exemple d’amor i passió per l’IHC”.

I és per tot això que el míster arlequinat demana que s’aixequi l’ànim. “Caps amunt perquè això continua. Dimarts sortíem a competir i a guanyar al Girona. Tocarà treballar també el partit a nivell mental”.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *