LLEIDA 4 – IHC 1. EUROPA NO ÉS TERRA DE SOMNIS

No ha pogut ser. El somni s’ha esvaït però no perquè l’equip no l’hagi perseguit fins al final. Europa no és “terra de somnis” com ja han comprovat abastament els catalans aquests últims temps.

L’equip ha lluitat fins a l’extenuació però no ha pogut accedir als quarts de final de la Cers. La baixa “per indecisió federativa” de Sergi Pla ha acabat sent un entrebanc molt gran per l’IHC i la “desídia” europea ha afectat el resultat de l’eliminatòria. Sense treure cap mèrit al Lleida que ha sabut jugar magníficament el seu partit (girant l’eliminatòria ràpid i després posant ofici i edat a la pista). L’absència del màxim golejador arlequinat no pot ser cap excusa però si un factor més de complicació davant d’un repte ja de per si descomunal tenint en compte el resultat del partit d’anada (on Pla ja no va poder jugar, per cert).

Els igualadins han tingut oportunitats clares en els primers 10 minuts de partit però han estat els locals han pogut marcar dos gols molts seguits (Jiménez de penal i Bruno Di Benedetto) que han capgirat l’eliminatòria i que han fet mal als arlequinats. A la segona part la ferida s’ha fet més gran amb un gol de Cañelles amb un remat al segon pal.

Tety Vives ha fet rebrotar l’esperança als més de 150 seguidors igualadins desplaçats a Lleida amb un gol de penal. I hauria pogut tornar a equilibrar l’eliminatòria si hagués pogut aprofitar una FD només 28 segons després. Ha estat sens dubte la jugada decisiva perquè del 3 a 2 s’ha passat al 4 a 1 amb un altre gol de Bruno Di Benedetto en una contra al segon pal. El marcador ja no s’ha mogut tot i que els llistats han disposat d’un penal i una FD en el tram final de partit.

Ara els igualadins hauran d’encaixar el cop i mirar endavant. Sense massa temps per la recuperació perquè dimarts visita Les Comes el Girona dels ex-igualadins Llaverola i Pelicano. Per sort Europa no manarà i Pla podrà tornar a jugar.

LLEIDA 4 (2/2) Ll. Tomàs, Canellas, Jiménez (1), Creus i Candanedo, equip inicial. B di Benedetto (2), R. di Benedetto, A. Tomàs i Mataix.

IHC 1 (0/1) Elagi Deitg, Met Molas, Roger Bars, Tety Vives (1) i Ori Vives, equip inicial. Gerard Miquel, Jordi Méndez. Oriol Prat i manuel del valle.

GOLS: 1-0 Jiménez penal (m 14.36), 2-0 B. di Benedetto (m 19). SEGONA PART. 3-0 Cañellas (m 6.04), 3-1 Tety Vives penal (m 8.48), 4-1 Bruno Di Benedetto (m 12).

INCIDÈNCIES: Magnífica entrada a l’11 de setembre amb la presència destacada de més de 150 aficionats igualadins. Àrbitres: Peixoto i Guilherme (Portugal). Han mostrat dues targetes blaves a Gerard Miquel de l’IHC.

Foto X.Garcia.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *