VIC 2 – IHC 0. EL MALEFICI DE L’OLÍMPIC I ELS 4 PALS

Que la sort va a batzegades és una evidència. L’IHC que venia de signar el millor any natural de tot el segle acumula ara tres derrotes consecutives. La d’aquest dissabte en un partit en que el malefici de l’Olímpic s’ha mantingut en tota la seva extensió. La pista del C.P.Vic és, de llarg, la que pitjor se li ha donat a l’IHC en els últims 20 anys (molt més que altres de tant o més complicades com el Blaugrana, Riazor o Reus). Durant anys ha estat la potència del rival la que ha impedit que els arlequinats sumessin bons resultats en les seves visites a Osona. Ara, tot i el bon partit defensiu dels locals, l’infortuni el trobem per exemple en els 4 pals que han fet els igualadins en els dos minuts finals. Per acabar-ho d’arrodonir els dos gols vigatans els ha fet un ex-igualadí, Jassel Oller, el segon a falta de dos segons per acabar i amb l’Elagi a l’altra àrea intentant ajudar a aconseguir l’empat (que de fet hauria estat el resultat més just com ja va passar a l’anada).

L’IHC ha fet un bon treball defensiu (és ja un segell de l’equip) però ha necessitat més que mai la protecció d’un descomunal Elagi (ha aturat 2 FD). En canvi li ha faltat l’efectivitat que l’equip havia exhibit fins fa dues jornades. Amb la derrota a Vic els de Ferran López es queden amb els 26 punts. De tota manera per primera vegada en les últimes setmanes no tindran partit intersetmanal i podran preparar amb temps el pròxim compromís a la lliga que serà, precisament, amb el botxí de la Cers, el Lleida.

Vic 2 (0/2) Burgaya, Borja, Ordeig, Grau i Urbano, equip inicial. Jassel (2) i Tirso.

IHC 0 Elagi, Molas, Bars, PLa i O.Vives, equip inicial. Tety, Miquel i Méndez. Prat i Del Valle.

GOLS: SEGONA PART. 1-0 Jassel (m 12), 2-0 Jassel (m 24.58)

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *