UNA DE CADA

L’Igualada HC ha tancat el cap de setmana amb “una de cada” pel que fa als equips sèniors del club. Una victòria, un empat i una derrota. La derrota, el ja conegut 2 a 0 a Vic de l’equip d’Ok Lliga. La victòria l’ha aportat l’equip C de segona catalana imposant-se per 10 a 2 a l’Olesa. I l’empat ha estat pel Vallter IHC B de Nacional Catalana que ha empatat a 3 en el debi comarcal contra el Piera a Les Comes.

El primer equip disposarà de la primera setmana completa de treball després de moltes jornades. La utilitzarà per preparar la visita del Lleida ¡, el botxí dels arlequinats a la Cers. El tècnic de l’IHC, Ferran López, reconeix que tenen feina per davant.   ”Tenim una setmana per créixer pel partit de dissabte. Hem de solucionar el que fem malament i potenciar el que fem bé que és molt.” Sobre el partit de Vic Ferran López te clara la radiografia:  ”El gol ve d’una errada defensiva aïllada. El segon ja és anecdòtic, vam arriscat per empatar. El Vic va plantejar un partit conservador i els va sortit bé. No ens van concedir cap contraatac i al final es va pagar una falta d’encert de cara a porta.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *