MÉS INTENCIÓ. MÉS GOL

L’IHC RIGAT ja ha tancat la preparació de cara al partit de dissabte contra el Lleida. Els arlequinats han fet sessió de vídeo i després treball a pista durant una hora i 40 minuts. Els de Ferran López han treballat situacions de remat, accions de defensa i aspectes tàctics a partir d’exercicis de 4×4.

Tècnics i jugadors coincideixen que afinant una mica més la intenció en les finalitzacions es farien molts més gols i els resultats s’assegurarien abans i millor. Per això la plantilla igualadina ha centrat una part de l’entrenament en això. la sessió preparatòria s’ha completat amb treball preventiu amb la PF, Mònica Sala. Un cop acabat l’entrenament els jugadors s’han mostrat forts i convençuts de poder lluitar pels 3 punts i amb molta confiança en l’equip i en el joc que han exhibit a pista durant bona part de la temporada. 

Mentrestant el tècnic, Ferran López, repeteix llista per aquest enfrontament contra els lleidatans. D’aquesta manera Oriol Prat torna a ser l’home triat per completar equip i llista. El partit es jugarà en horari televisiu (a les 4 per la transmissió del Canal 33) i amb la campanya de 2X1 que ha encetat el club per estrenar el nou patrocinador de l’entitat, Aigües de Rigat. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *