S.PLA: HEM DE TORNAR A SER FORTS A CASA

Club i equip segueixen treballant intensament pel partit de dissabte contra el Lleida (4 de la tarda amb arbitratge de Miguel Diaz i Josep Gómez, amb Ignasi Galan d’auxiliar). I curiosament les dues activitats coincideixen al mateix lloc. A la pista. Els jugadors perquè hi concentren els seus esforços físics i tàctics. I la directiva perquè està adaptant les instal.lacions al suport que estrenaran el mateix dissabte del nou patrocinador del club, Aigües de Rigat.

I entre tots qui pot tenir ganes afegides per aquest enfrontament contra els lleidatans és el golejador de l’equip, Sergi Pla, que no va poder jugar els dos partits anteriors, els de la Cers, per incompetència federativa.

P- Sergi, setmana intensa de treball per trencar amb les últimes 3 derrotes. Com es fa’

S.PLA- Seguir treballant com ho hem fet fins ara. Sabem que en una temporada hi ha moments bons i moments no tan bons i ara hem encadenat dues derrotes seguides a la lliga. Preparar bé el partit de dissabte i a pels 3 punts.

P- Juguem contra el Lleida i aquest cop si que hi podràs ser. Deus tenir ganes de poder jugar contra els llistats.

S.PLA- De fet és un partit més de lliga. Més greu em va saber perdre’m els de la Cers per culpa de la incompetència d’algunes persones.

P- Com t’imagines el partit de dissabte?

S.PLA- Hem de tornar a ser forts a casa  i amb l’ajuda de la nostra gent segur que ens emportem els 3 punts!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *