IHC I RIGAT. SIGNANT PER SEGUIR “TORNANT”

L’IHC i el seu nou espònsor principal, Aigua de Rigat, han signat aquest dimarts el contracte que els uneix pel que resta d’aquesta temporada i la següent. A la signatura hi han estat presents  el president del club, Manel Burón,  el conseller delegat d’Aigua de Rigat, Xavier Ventanyol i David Gall, gerent de l’empresa a Igualada.

Ventanyol ha explicat que l’empresa “té uns resultats que ens permeten patrocinar institucions que com nosaltres, són d’Igualada. Creiem que el club d’hoquei és una entitat a la qual val la pena donar-li suport.”. L’aportació d’Aigua de Rigat permetrà cobrir el pressupost que no es va aprovar l’assemblea de socis el passat mes d’octubre i que va posar en alerta de la situació econòmica del club (la nova assemblea serà dilluns dia 19 a la sala d’actes del pavelló de les Comes)

Pel conseller delegat d’Aigua de Rigat  patrocinar l’Igualada és “col·laborar amb societat. Nosaltres donem un servei de primera necessitat i entenem que hem de tenir un impacte de retorn a la societat”. En aquest sentit Ventanyol ha valorat la feina de l’hoquei base del club, que forma gairebé una vintena d’equips.

De moment el logo d’Aigua de Rigat ja s’ha instal·lat al cercle central de la pista de Les Comes i des de dissabte, els jugadors del primer equip ja juguen amb les noves samarretes amb la marca del nou patrocinador del club igualadí al pit.

Mentrestant el primer equip de l’Igualada RIGAT ha fet un entrenament específic de cardio amb la PF, Mònica Sala. Després els arlequinats han treballat sèries de remats ja amb l’entrenador Ferran López. Finalment l’equip ha completat la sessió de preparació amb treball per estacions on s’han exercitat contraatacs i aspectes defensius. De fet els “rigats” estan fixant els objectius per la setmana i amb la única finalitat d’arribar preparats al partit de dissabte. En definitiva l’IHC està tornant als orígens. Aquest dimecres seguirà “tornant” i preparant-se pel sempre difícil desplaçament a Voltregà.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *