LA FORÇA DE MULTIPLICAR

L’IHC RIGAT ha fet aquest dimecres el tercer entrenament de la setmana. Ha estat, de moment, el més curt … Una hora i deu minuts per continuar preparant el partit de dissabte contra el Voltregà. Els arlequinats han treballat situacions de defensa bàsicament en exercicis d’un 1 contra 1. I després han tancat sessió amb formulacions de conceptes tàctics amb blocs de 4×4. Aquest dijous els “rigats” tenen cita a la sala de vídeo i final de setmana intensa de treball per arribar el més preparats possible a dissabte. la voluntat és mantenir aquestes “multiplicacions” per augmentar potencial i arguments de l’equip en l’intent de trencar la tendència actual de mals resultats i tornar al camí on s’ajuntava el bon joc i els punts. 

 

El Voltregà- IHC RIGAT es jugarà dissabte al Complex Victorià Oliveres de la Riva a partir d’1/4 de 9 del vespre amb arbitratge d’Óscar Valverde Munuera, Josep Antoni Ribó Navarro. L’àrbitre auxiliar serà Tania Pardo Van-Hees. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *