F.LÓPEZ: TORNAREM A GUANYAR AVIAT. N’ESTIC SEGUR

P- Tot i la derrota la realitat és que el joc i l’actitud van ser magnífiques, no?

F.LÓPEZ- Vam fer un molt bon partit… duent sempre la iniciativa. Un cop més va mancar encert i transformar en gol les moltíssimes ocasions. L’equip em va agradar perquè vam ser reconeixibles com Equip des del primer segon de partit i perquè vam conduir el partit segons el plantejament que duïem treballat. però tot i així no sempre es pot guanyar i el rival també juga i fa servir les seves inèrcies, i explota els seus arguments.
Un altre fet destacable és que tot i anar perdent l’Equip va continuar treballant igual, segons el guió establert i sense fer guerres individuals i això respecte a als anteriors partits era una cosa a millorar, estava parlat, treballat i ho vam aconseguir.

 P- Fins a l’últim segon l’equip va tenir opcions d’empatar malgrat algunes decisions com a mínim controvertides.

F.LÓPEZ- Vam apretar fins el final, vam buscar alternatives, vam canviar de defensa i vam acabar xutant a porteria fins l’últim segons… excepte marcar més gols l’Igualada ho va fer tot per guanyar… si bé és cert també, que no podem controlar certes decisions arbitrals més que discutibles i que van ser força decisives.
Tornarem a guanyar aviat. N’estic segur.

P- Com prepareu aquests 15 dies abans no tinguem el següent partit?

F.LÓPEZ- Aquesta setmana tot i no jugar, entrenarem 4 dies. Tot i que dimarts l’entrenador i un jugador estem “obligats” a anar al sorteig, l’equip entrenarà amb el Carles i la Mònica. Hem de continuar treballar molt dur, com ara, sense treva. És una bona setmana per treballar i realitzar les càrregues físiques, tàctiques i mentals que ens ajudaran de ben segur més endavant.

Foto X. Garcia

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *