VOLTREGÀ 3 – IHC RIGAT 2. S’ESCAPA UN PUNT DE PENAL

L’IHC RIGAT s’ha quedat a les portes de trencar la mala ratxa de resultats que l’acompanyen en les últimes jornades. El partit contra el Voltregà ha estat molt igualat i qualsevol dels dos equips podria haver-se emportat la victòria. Ho han fet els locals que s’han vist beneficiats per dues decisions arbitrals controvertides que han acabat tenint la seva incidència en el resultat final. A falta de 6 minuts i amb el 2 a 1 en el marcador els col·legiats han assenyalat la 10ena falta d’equip contra els osonencs quan la jugada era mereixedora per si mateixa de penal o FD (això hauria deixat oberta la possibilitat d’una desena falta i per tant d’una segona oportunitat a pilota aturada). Per més mala sort l’Oriol Vives no ha pogut transformar la FD. I 3 minuts més tard una “piscina” d’Armengol ha significat el penal que el mateix Petxi ha transformat en el 3 a 1. Ha estat el gol decisiu que ha donat els 3 punts als blanc i blaus.

L’IHC no ha pogut, per tant, transformar en punts la seva millora en el joc. L’equip ha estat més sòlid que en les últimes jornades, ha estat dins del partit fins el final i ha disposat d’oportunitats clares per com a mínim empatar el partit. Però les accions ja esmentades dels últims minuts han acabat sent un obstacle massa gran per poder trencar la mala ratxa de les últimes setmanes.

I això que el Voltregà s’ha avançat en el partit amb un gol de Crespo i ha aconseguit mantenir l’avantatge fins ben entrada la segona part. Al minut 4 de la represa Petxi Armengol ha culminat una contra per fer el 2 a 0. la situació podria haver estat dramàtica si l’Elagi no hagués aturat una FD per blava a l’Oriol Vives 4 minuts més tard. Han hagut de passar 10 minuts més perquè l’IHC RIGAT aconseguís reduir diferències. Per segona setmana consecutiva Méndez ha demostrat la seva bona relació amb el gol, rematant de primera al segon pal una assistència de Bars.

Amb el 2 a 1 ha arribat la seqüència de jugades essencials explicada abans. Falta 10 que no pot transformar Vives i  penal molt dubtós sobre Petxi que estableix el 3 a 1. A falta d’un minut i 40 segons Pla ha reduït el marcador al 3 a 2 que els igualadins ja no han pogut ajustar més. Després d’aquesta nova derrota l’equip haurà de seguir treballant per tornar al camí de les victòries. La primera oportunitat serà d’aquí a dues setmanes contra el Noia a casa.

CP VOLTREGÀ 3 (1/2) Roca, Armengol (2), Vargas, Crespo (1) i Teixidor, equip inicial. Lopez, Molas i Gallifa.

IHC RIGAT 2 (0/2) Elagi, Bars, Molas, O.Vives i Pla (1), equip inicial. Tety, Miquel i Méndez (1). Prat i del valle.

GOLS: 1-0 Crespo (m 8). SEGONA PART. 2-0 Armengol (m 4), 2-1 Méndez (m 16.47), 3-1 Armengol, de penal (m 22), 3-2 Pla (m 23.20).

INCIDÈNCIES: Arbitratge controvertit d’Óscar Valverde i Josep Antoni Ribó especialment en el tram final de partit, amb les decisions de la desena falta d’equip del Voltregà i el penal en contra de l’IHC que ha suposat el 3 a 1.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *