IHC RIGAT- NOIA. QUARTS DE FINAL DE LA COPA. F. LÓPEZ: TREBALLANT EN BLOC SOM CAPAÇOS DE TOT

L’IHC RIGAT s’enfrontarà al Noia als quarts de final de la copa que s’han sortejat aquest dimarts. Els arlequinats jugaran el segon partit de dijous a partir de les 9 del vespre. Abans hauran jugat Liceo i Lloret. Divendres es jugaran els altres dos partits de quarts, FC Barcelona- Girona i Reus-Lleida. Dissabte es disputaran les semifinals. Si els igualadins hi arriben es trobaran al guanyador del Liceo-Lloret.

Per cert els de Ferran López no seran els únics jugadors de l’IHC que disputaran aquesta competició. A partir de dissabte es jugaran també els partits de la copa infantil, amb els mateixos aparellaments que en categoria sènior. Per tant els igualadins que jugaran també amb els cavistes evitaran al FC Barcelona amb qui ja es van jugar el primer lloc a la fase de grups prèvia a la preferent, amb bon resultat pels de Francesc Fernàndez que es van imposar en els dos partits.

Pel que fa a la copa dels “grans” el tècnic Ferran López ha explicat a la mevaweb les seves impressions just minuts després del sorteig:

“Al final és un tema que no controles. Feliços de ser-hi però no conformats amb només ser-hi. L’IHC hi ha de ser sempre i un cop allà hem de voler competir al màxim i el millor possible. En una copa el que importa és competir-la bé, amb els tempos que toquen i amb el sentit que toca. I és el que farem. Ens ha tocat el Noia. I és un rival certament complicat. Té una de les plantilles més equilibrades dels darrers 9 anys amb moltes variants tant tàctiques com tècniques, té jugadors ràpids, desequilibrants…  i al mateix temps també té jugadors amb experiència. Nosaltres elaborarem un full de ruta molt clar, sabent molt com competir i sobre tot sabent que també tenim els nostres armes i virtuts, i que som un equip poderós en algunes coses … tenint clar que treballant amb bloc i fent servir tot allò que sabem fer som capaços de tot. 

Ara aparcarem una mica la copa però alhora la comencem a tenir al cap perquè són partits que venen molt, molt de gust,  de jugar com a esportista”. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *