ENTRE DIFÍCIL I DIFICILÍSSIM. VALORACIÓ DEL VESTIDOR DE L’IHC RIGAT-NOIA A LA COPA

ELAGI DEITG

És un equip que estem acostumats a no veure a la part tant alta, però aquest any estan fen una temporada molt bona…  Serà molt difícil. De fet tenim un partit de lliga 5 dies abans contra ells que ens ha de servir per trobar el nivell òptim per competir-los.  Tot i així nosaltres treballarem i ens prepararem per competir el màxim primer a la lliga i després anirem a la Copa el primer dia  i el que hagi de ser serà!

ORIOL VIVES

Un rival molt complicat que ens posarà les coses molt difícils. Anem amb la intenció de guanyar i passar a les semifinals.

SERGI PLÀ

Serà un partit difícil que l’afrontarem amb tota la il·lusió del món per poder passar a semis!

GERARD MIQUEL

Si, el Noia és un rival molt dur, amb grans jugadors i si volem guanyar haurem de suar de valent, no donar una bola per perduda, i creure en tot moment que podem guanyar! Només depèn de nosaltres passar a semifinals, així que farem tot el possible per ser-hi!

CARLES PIERNAS

Doncs…  perquè ens hem d’enganyar: evitar a la primera ronda els tres primers a la classificació de l’oklliga és un alleugiment… FCB i Liceo  sempre arriben molt i molt bé a aquesta competició. Tot i així, el Noia aquest any te un gran equip, s’ha reforçat amb jugadors joves i amb molt talent, i tenen un parell de jugadors amb molta experiència en aquest tipus de competició. Serà dificilíssim.

Haurem de competir amb els cinc sentits i preparar molt be el partit que volem jugar

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *