F.LÓPEZ: ESTEM EN UN MOMENT ESPECIAL DE LA TEMPORADA. LA GENT HO SAP I ES NOTA

Tercer entrenament de la setmana dels jugadors de l’IHC RIGAT. “En la línia de treball que volem de l’equip”, en paraules del mister Ferran López. “S’està en un moment especial de la temporada,  la gent ho sap i es nota. L’equip te ganes de fer-ho molt bé”. Ferran López reconeix la dificultat del rival, un Noia “complicadíssim amb grans individualitats que també juga molt bé en equip i que reuneix, a més una de les plantilles més equilibrades dels últims 10 anys. Tenen una mica de tot, però l’Igualada també te de tot i en això estem treballant. Per treure profit, en els entrenaments, de totes les virtuts, potenciant-les al màxim…  l’equip oferirà, segur, una bona versió. Estarem preparats”.

Aquest dimecres l’equip ha fet treball de defensa i contraatacs, començant a sintetitzar i potenciar el que es fa bé. Queda encara un últim entrenament, aquest dijous, amb sessió de vídeo inclosa per analitzar el rival. “I seguir partit a partit, només pensant en el dissabte. La copa ja arribarà”. 

Mentrestant l’actualitat de l’IHC RIGAT ha quedat també marcada per una notícia “nova-vella”. Finalment el comité de competició de la Cers ha decidit sobre el recurs a la sanció a Sergi Pla a la Copa de la Cers. L’organisme europeu ha posat una sanció de 2 partits al davanter arlequinat. 2 partits que ja ha complert sense tenir constància de la sanció perquè el comitè no es reunia. “El tema Sergi és una mica còmic. La no-reunió del comité fins que passa la l’eliminatòria del Lleida, que queda clarament adulterada perquè no pots treballar com toca. I que en ple segle XXI que triguis tant a reunir-te amb les tecnologies que hi ha és triplement còmic. Però vaja… És història passada. I tenim el Sergi per la pròxima temporada per la Cers, pels que hi siguem i els que no hi hi puguem ser. I seguim pedalant!”.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *