R.BARS: ESTIC CONVENÇUT QUE AQUEST EQUIP TORNARÀ A GUANYAR!

L’IHC RIGAT prepara el doble enfrontament contra el Noia pensant només en el primer dels dos partits, el d’Ok Lliga. La Copa queda aparcada. Abans toca el repte d’intentar guanyar una de les millor plantilles de la competició, la del Noia, per intentar tornar als bons resultats de la primera volta. L’Igualada RIGAT -Noia de la 20 jornada de l’Ok LLiga es jugarà dissabte a 2/4 de 9 del vespre amb arbitratge de German Sandoval Santos i Álvaro De la Hera Jaudenes, amb Xavier Valiente Soler d’àrbitre auxiliar.

Els arlequinats hauran de millorar la seva relació amb el gol (s’ha perdut efectivitat en les últimes jornades) i per fer-ho hauran d’aprofitar la generació de jugades de gol que fabrica l’equip. En aquest sentit hi destaca el paper del jugador del planter, Roger Bars, cinquè millor assistent de la competició (amb 6 passis de gol, només darrere de Marc Torra (amb 15), Pau Bargaló (9) i Dario Jiménez (8).

P- Roger, preparant dos partits importants contra el Noia, en dues setmanes decisives.

R.BARS- Afrontem aquestes dues setmanes amb més il·lusió que mai, ho donarem tot primer al dissabte a les comes i quan s’acabi el partit ja pensarem amb la copa!

P- Toca tornar a les sensacions positives. No del joc sinó de resultats.

R.BARS- Si i tant. Estic convençut que aquest equip tornarà a guanyar!

Foto X. Garcia

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *