COPA DE VITAMINES PER ASTÚRIES

L’IHC RIGAT ha tornat a la normalitat tot i que encara pesa una mica l’esforç mental i físic de la copa. Els arlequinats han completat els dos entrenaments previstos per aquesta setmana. Amb la idea d’un “tornar a començar” perquè després d’una competició com la copa on allargues els esforços, la fatiga i la tensió… el que costa és engegar. 

Els de Ferran López han tingut 3 dies de descans per recuperar forces. Amb el d’aquest dijous han completat 2 molt bons entrenaments, segons l’entrenador Ferran López. Tècnic i jugadors han analitzat el creixement que ha suposat la copa per l’equip, tant a nivell individual com col.lectiu i especialment en el capítol mental. La conclusió a la que han arribat és que el més important és mantenir el clima de la copa perquè és una espècie de vitamines, un extra que s’ha de fer valer a la pista de l’Asturhockey. El mateix Ferran ja avisa que serà un desplaçament molt complicat. Els asturians són molt més forts a casa, més verticals, més valents i amb l’ajuda del seu públic ens posarà les coses molt difícils. Per tant des de la banqueta es trasllada un missatge d’alerta i de mantenir la intensitat i la motivació. 

L’expedició igualadina sortirà cap a Astúries dissabte al matí, a primera hora, descansaran a l’hotel abans del partit i  tornaran a Catalunya diumenge al matí … amb el desig de fer-ho amb els tres punts. 

PLA-TON. FILOSOFIA ARLEQUINADA

Mentrestant el que encara és tot un “punt” dins del vestidor és la satisfacció pel retorn del Ton Baliu, especialment entre els que van compartir equip amb ell durant més temps. És el cas, per exemple, de Sergi Pla, amb qui van formar una S.A de capitans durant diverses temporades. Autors tots dos de la filosofia del joc vertiginós de les contres arlequinades que van caracteritzar l’equip durant molts partits. Aquesta és la reacció del màxim golejador actual de l’equip al fitxatge del seu bon amic Ton:

“És una molt bona notícia pel club i per tota la plantilla! Ja sabem de la qualitat que té en Ton i tot el potencial que pot aportar. A més és un bon amic i un gran capità, ajudant sempre als companys i portant molt bon ambient al vestidor! Un fitxatge TOP!”

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *