ASTURHOCKEY 1 – IHC RIGAT 4. TORNEN LES VICTÒRIES!!

L’IHC RIGAT s’ha retrobat amb la sensació agradable de les victòries a l’Ok Lliga després d’algunes jornades marcades per la falta de sort. Els arlequinats s’han imposat a l’Asturhockey en un partit pràctic i ben treballat en el que han hagut de superar l’absència de Met Molas per sanció (per haver-se dirigit als àrbitres després de les semifinals de copa contra el Liceo).

L’Igualada s’ha avançat amb un gol de Tety Vives, de penal, al minut 18. Ha estat l’únic gol de la primera part. Podria no haver-ho estat. El mateix Tety ha estat víctima d’una targeta blava a falta d’un minut pel descans. L’Elagi ha aturat la FD dels asturians.  .

A l’inici de la segona (minut 1) Oriol Vives ha marcat el segon, amb un remat ras arran de pal. I podria haver arribat el tercer però el mateix Vives no ha pogut transformar la FD per 10 faltes dels asturians. En canvi han estat els locals els que han reduït diferències, en el minut 5,  amb un remat exterior de Pedro González. I fins i tot podrien haver forçat l’empat amb una FD que Aspra no ha encertat a marcar.

TARGETA CLAU

L’1 a 2 s’ha mantingut 5 minuts clavats en el marcador quan ha arribat la jugada clau del partit, que ha precedit el festival Bars. L’auxiliar de l’Asturhockey ha vist la targeta vermella per protestes continuades. Els locals han hagut de jugar 4 minuts amb un jugador menys. I quan faltaven 30 segons per esgotar la superioritat Roger Bars han enviat un míssil a l’escaire. Pocs segons després el jugador del planter ha repetit amb una cullera al pal curt. Un Bars que s’ha reivindicat amb dos golassos després de no haver entrat de manera sorprenent en la llista per la Copa Llatina. I que ha tallat de soca-rel els intents de remuntada dels asturians que havien augmentat la pressió arran de l’ 1 a 2. L’1 a 4 desfeia tota expectativa. I de fet els “grocs” no han pogut ni reduir diferències tot i que han disposat d’un penal a falta de 2 minuts per acabar el partit.

Amb 29 punts a la classificació els de Ferran López rebran dissabte que ve al Palafrugell en la primera visita dels empordanesos a Les Comes.

ASTURHOCKEY 1 (0/1) Aaron Candanedo, Pelayo, P. González (1), Curro i Fandós, equip inicial. D.González, J. González, Nico, C. López i I. Fernández.

IHC RIGAT 4 (1/3) Elagi Deitg, Roger Bars (2), Tety Vives (1), Oriol Vives (1) i Sergi Pla, equip inicial. Gerard Miquel, Jordi Méndez, Manel del Valle.

GOLS: 0-1 Tety Vives, penal (n 18)SEGONA PART. 0-2 O.Vives (m 1)1-2 González (m 5), 1-3 Bars (m 14), 1-4 Bars (m 15),-

INCIDÈNCIES: Àrbitres: Rubén Fernández i Iñigo López Leytón. Una bona actuació.

Met Molas no ha pogut jugar contra els asturians per la sanció d’un partit per haver-se adreçat (sense insults) als àrbitres al final de la semifinal de copa contra el Liceo. De tota manera el Met s’ha desplaçat a terres asturianes per estar al costat de l’equip. De fet ha participat de l’escalfament i després ha seguit el partit des de la grada.

Els igualadins tornen aquest diumenge cap a Catalunya. L’expedició arlequinada es lleva molt d’hora (a les 6 del matí) i es previst que a les 10 arribin a l’aeroport del Prat.

Foto D. Figueras

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *