ROGER BARS & TETY VIVES. ELS IRREDUCTIBLES.

Ho escriu Joan Martí a la premsa nacional. Parla dels grans noms de la copa i en destaca un d’arlequinat. Un que acaba sent un elogi de tots:I Tety Vives (Igualada RIGAT). Decidit, irreductible en la bola dividida. Va ser un dels imprescindibles en la gran copa jugada per l’Igualada al costat d’Oriol Vives, Sergi Pla i Elagi Deitg, un dels grans porters de l’Ok LLiga”.

El que dèiem. Un elogi individual per prestigiar el joc de tot un col.lectiu. I de fet és el que podem fer també amb l’últim partit disputat pels arlequinats. Un elogi individual (per Roger Bars, autor de 2 gols decisius) per prestigiar el gran partit que van fer els de Ferran López a Astúries i que va retornar l’equip a les victòries a la lliga.

P-  Roger, dos gols pràcticament seguits per rematar una gran feina a Astúries, no?

R.BARS- Teníem moltes ganes de tornar a guanyar a la lliga, i per mi ajudar al equip és súper important i l’equip necessitava els gols.

P- I ara, un cop recuperades les victòries toca seguir contra el Palafrugell.

R.BARS- Si, ara a apretar fort aquest final de temporada per acabar el més amunt possible.

P- La temporada que estàs fent està sent boníssima fins al punt que hi ha molta gent que et troba a faltar en la llista de la selecció per la Copa Llatina. 

R.BARS- Bé, són coses que passen, però ara només em vull centrar en  l’Igualada!

Foto X. Garcia

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *