ESCALA PER SEGUIR ENDAVANT

Jornada de descans pels jugadors de l’Igualada RIGAT. Els de Ferran López van entrenar dilluns per activar i estirar cames després del viatge a Astúries i el cansament que comporta. I és que l’equip es va llevar molt d’hora, a les 6 del matí, pel viatge de tornada a casa. Per aquest motiu els tècnics van decidir fer un entrenament d’arrencada de setmana bàsicament per tonificar i deixar el descans per aquest dimarts.

El primer entrenament setmanal es va basar en accions de remat i finalitzacions d’1 contra porter. I també situacions de pista curta de 3×3 i 4×4. Va ser una hora i mitja de molt bon treball dels igualadins. Ara la plantilla tornarà a la feina aquest dimecres i dijous per preparar amb la màxima intensitat el partit de dissabte contra el Palafrugell, en la que serà la primera visita dels empordanesos a Les Comes.  El partit es jugarà a 2/4 de 9 del vespre amb arbitratge German Sandoval Santos i Ángel Tavera Bellido, amb Raimon Grases Bundó com a àrbitre auxiliar.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *