ELAGI: HEM TORNAT A LA DEFENSA DE LA 1ª VOLTA… I HEM DESENFUNDAT EN ATAC

P- Segona victòria consecutiva. S’ha canviat la tendència des de la copa.

ELAGI- Si,  ja tocava guanyar. Crec que ens va fer molt mal quedar fora de la Cers i que això va provocar potser una inèrcia de 2 o 3 mals partits i després no van poder aturar la ratxa que va arribar fins als 5 partits… això fins a la copa que ens va donar un cop d’energia per tornar als triomfs.

P- La copa ha estat fonamental, doncs.

ELAGI- La copa va suposar un cop de moral per com la vam competir… contra el Noia o contra el Liceo tot i perdre. I ens va donar força per Asturies, una pista molt difícil on, potser no amb el joc més brillant, vam aconseguir els 3 punts i després amb el Palafrugell, ja amb el joc més maco, vam aconseguir una sòlida victòria.

P- I encaixant molt pocs gols (3 gols en 4 partits).

ELAGI-  Hem tornat a aquella defensa que ens caracteritzava durant tota la primera volta. Hem baixat la mitjana de gols que ens havia pujat durant aquesta mala ratxa i també hem desenfundat en atac. Hem aconseguit 9 gols en 2 partits fet que demostra que no hem deixat de treballar… estem treballant bé en allò en el que potser tenim més dèficit que és el gol… i ara toca seguir.

P- I ara toca el Vendrell.

ELAGI- El Vendrell és un equip molt complicat…tot i que no va entrar a la copa està allà a les nostres posicions. Serà un equip molt difícil que ens farà patir molt. Com a la primera volta quan van marcar molt d’hora i ens van impedir jugar. A veure si podem marcar primer i no deixar-los fer aquest joc especulatiu que ens van fer a la primera volta.

Foto X. Garcia

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *