F.LÓPEZ: NO ÉS FÀCIL DEIXAR LA PORTERIA A 0 A L’OK LLIGA.

L’IHC RIGAT ha tornat aquest dillusn als entrenaments després de la victòria contra el Palafrugell per 5 a 0. Una victòria solida i solvent dels arlequinats que ha deixat molt satisfet a l’entrenador arlequinat. Un Ferran López avui doblement satisfet perquè ha vist la llum un projecte personal seu de fa molt temps. Es diu “Todoseentreena” i és una web on es parla de tot … del món de les emocions, de la formació, de l’educació… amb col.laboracions destacades com la del jugador del Porto (i aviat de nou jugador igualadí) Ton Baliu o l’ex-entrenador arlequinat Carlos Figueroa. Podeu accedir-hi en aquest link: https://www.todoseentrena.com/

P- Ferran, enhorabona pel web. 

F.LÓPEZ- Gràcies. És un projecte que tenia al cap i sobre tot al cor fa anys.

P- I enhorabona per les dues victòries consecutives.

F.LÓPEZ- Guanyar sempre és positiu i preparar el següent partit després d’una victòria encara més. Content pels 3 punts però també pel treball en forma de paciència, intensitat i compromís, que vam tenir en tot moment davant del partit i del rival.  Segurament no ha estat el nostre partit més brillant però ha estat un partit executat amb ofici, treball col.lectiu defensiu i ofensiu i sobretot amb responsabilitat, ja que d’entrada era perillós ja que tothom et dona guanyador abans de començar… i això no existeix.

P- De de la Copa l’equip no ha parat de créixer.

F.LÓPEZ- Crec que la Copa ens va fer créixer com Equip a nivell mental i ens ha mostrat clarament quin és el camí que s’ha de seguir per continuar creixent en tots els aspectes. Tot i així, abans de la Copa també estàvem treballant bé els partits però els resultats no acompanyaven. A la Copa o a una Final Four sempre aprens moltes lliçons i si ets hàbil te les pots fer teves en positiu i augmentar el teu potencial tant a nivell individual com col.lectiu.

P- I amb unes xifres boníssimes. 3 gols encaixats en 4 partits… i en canvi 13 gols a favor.

F.LÓPEZ- Dissabte tal i com transcorria el partit vam anar parlant de deixar la porteria a zero. Vam repetir-ho i al final vam aconseguir-ho. No és fàcil deixar la porteria a zero en un partit d’Ok lliga i això parla molt bé de la implicació de tothom. Important també estar més efectius en atac aquests 2 partits, tot i que crec que encara podem estar-ho més. Encara podem ser més kíllers… i això el jugador sap que també s’entrena…

P- I ara Vendrell.

F.LÓPEZ- El Vendrell serà un rival complicadíssim però buscarem igualar el nivell i el clima de la Copa. Aquesta és la versió de l’Equip que vull al Vendrell i els hi demanaré des del primer entrenament. Anem a la pista del Vendrell a sumar els 3 punts… aquest és l’únic objectiu. Ens prepararem durant la setmana i arribarem amb un plantejament clar de partit.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *