FÓRMULA “DINS I FORA”

L’Igualada RIGAT ha fet aquest dimecres un entrenament “de partit”. Els igualadins s’han enfrontat amb el Sant Feliu d’un mite del club com és David Càceres. han enfrontat això i el treball físic de força que la PF, Mònica Sala, havia dissenyat perquè els jugadors aprofitessin el temps amb una rotació d’exercicis molt exigent. Per tant intensitat a la pista i fora.

Pel que fa al partit, clarament de preparació, ha acabat amb empat a 5. Ferran López ha fet jugar tots els seus jugadors, i han disposat de minuts Oriol Prat i Manel del Valle, que habitualment tenen menys oportunitats de jugar. Partit i entrenament han servit per rodar, carregar i treballar aspectes tàctics que el tècnic vol tenir apunt de cara al partit de l’Arenys de Munt. 

La fórmula de “dins i fora” es repetirà aquest dijous, amb un partit contra un altre equip d’un ex com és Francesc Bargalló: el Vilafranca, també de la primera estatal

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *