DE NEÜMUNSTER A LES COMES

Un dia més l’actualitat política del país ha coincidit en tota la seva potència amb un dia d’activitat d’hoquei. Gairebé a la mateixa hora que se sabia que la justicia alemanya no acceptava l’extradició de Puigdemont pel delicte de rebel.lió i el posava en llibertat sota fiança, l’IHC RIGAT tancava el seu particular tour de force de partits de preparació.  Aquest dijous l’equip ha repetit el partit d’entrenament (amb treball extra a la banda) en aquesta ocasió contra el Vilafranca de Francesc Bargalló. Els arlequinats s’han acabat imposant per 3 a 2 davant d’un bon rival que ha jugat a un alt nivell. Els de Ferran López han notat la càrrega de l’entrenament de dimecres que ha passat factura per moments. Els jugadors (han tornat a jugar tots els integrants de la plantilla) han tornat a fer una rotació amb minuts de partit i treball complementari força. 

Els tècnic de l’IHC han valorat positivament aquests entrenaments que han permés aprofitar una setmana sense partit. Ara els arlequinats disposaran d’uns dies de festa abans de reprendre la feina la setmana entrant de cara al retorn a la competició contra l’Arenys. 

Per cert, les circumstàncies polítiques marquen l’actualitat de l’Igualada des d’una altra perspectiva. Aquest divendres el programa del Matí de Catalunya Ràdio, de Mònica Terribas, venia a Igualada a parlar de l’IHC. La sortida de la presó de Carles Puigdemont, prevista per aquest divendres al matí, ha fet que el programa hagi canviat l’escaleta i deixi per una altra ocasió les entrevistes previstes amb el president de l’entitat, Manel Buron, i amb la llegenda de l’equip, Santi Carda. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *