3 EQUIPS A CAMPIONATS … I UN QUART EN CAMÍ

Èxit del planter de l’Igualada RIGAT. De moment el club ja te 3 equips de la base a campionats.  Ja estan classificats el Prebenjamí, l’aleví i l’intantil. Només falta per definir el futur de l’equip benjamí que necessita només 3 punts en les dues jornades que falten per acabar la lliga. D’aquesta manera l’IHC està en el grup dels clubs elegits que “repeteixen” equips a campionats.  Equips com el FC Barcelona Lassa, Caldes Recam Làser, CE Noia Freixenet, CP Manlleu, Cerdanyola CH, CP Vic, o G.E. i E.G.  que han classificat com a mínim dos equips entre les quatre categories. 

PREBENJAMINS INICIACIÓ

El campionat es farà a Tordera a finals de Maig. Formen l’equip Victor Mellado (porter), i Èric Poch, Joel Pujadó, Max Viera, Aranu Portet, Ben Torras, Max Camp i Nil Munera com a jugadors de pista. Els entrenadors són Roger Bars i Roger Cardenas

ALEVÍ

El campionat es disputarà a Vilanova i la Geltrú. del 27 al 29 d’Abril. La plantilla la formen Guillem Torres i Ferran Busquets com a porters i Ton Puertas, Gina Balcells, Oriol Carol, Eloi Cervera, Pol Marsol, Riel Bravo i Enric Yeste. L’entrenador és J.A. Gonzàlez, Pirri.

INFANTIL. 

Els infantils són un dels aspirants al títol d’un campionat que es disputarà a Cassà de la Selva del 20 al 22 d’abril. Formen l’equip el porter Guillem Torrents i els jugadors Martí Busquets, Oriol Llorens, Marc Dalmases, Gerard Riba, Aleix Marimon, Marc Carol i Armand Pujadó. L’entrenador és Cesc Fernàndez. 

Reproduïm en aquest punt un informe publicat al web de la Federació catalana on s’explica detalladament com estan les coses en les diferents categories en la setmana decisiva pers uns campionats que ja són aquí. El cap de setmana del 20-22 d’abril es disputaran les categories de júniors i infantils, mentre que una setmana més tard ho faran els equips juvenils i alevins

Júnior

La categoria reina dels Campionats de Catalunya ja coneix quins són els quatre equips del Grup 2 que jugaran a Juneda del 20 al 22 d’abril: Caldes Recam Làser ACE Noia Freixenet ACP Manlleu i Reus Deportiu. D’altra banda, FC Barcelona Lassa CP Vic A són els dos equips del Grup 1 que s’han classificat.

Són tres els equips júniors que opten a les dues darreres places que donen accés als Campionats. El CE Noia Freixenet B suma 23 punts i ocupa la tercera plaça. A un punt se situa l’Arenys de Munt A i, el cinquè i darrer equip amb opcions és el Lleida Llista ICG, que té 21 punts.

Juvenil

Ja hi ha tres grups que, a falta d’una jornada, tenen definits els dos equips classificats: Lleida Llista ICG i CP Vic A (Grup 2); CE Arenys de Munt B i CE Arenys de Munt A (Grup 3) i, FC Barcelona Lassa Noia Freixenet A (Grup 4) .

Al Grup 1, el CP Manlleu A ja ha aconseguit el bitllet per jugar a Vila-Seca del 27 al 29 d’abril. La segona plaça se la disputaran entre l’HC Sentmenat A (2n, 28 punts), el CP Vic D (3r, 27 punts) i l’HC Sant Just A (4t, 27 punts).

Infantil

Sis equips infantils ja saben que disputaran els Campionats de Cassà de la Selva del 20 al 22 d’abril: Cerdanyola CH B (Grup 1), Caldes Recam Làser A (Grup 2), HC Sentmenat CIgualada HC A (Grup 3), CP Calafell A i CP Congrés-La Sagrera Es Mou A (Grup 4).

Al Cerdanyola B són dos els equips que poden acompanyar-lo: el FC Barcelona Lassa, que és segon amb 26 punts o el CH Lloret, que és tercer amb 25 punts; mentre que al Grup 2, Reus Deportiu A (2n, 33 punts) i CP Vic A (3r, 33 punts) es disputaran, en un enfrontament directe, la única plaça del grup que dóna accés als Campionats.

Aleví

Ja hi ha tres grups que, a falta d’una jornada, ja té definits els dos equips classificats: CP Tordera A i Igualada HC A (Grup 1), CP Vilanova A i Cerdanyola CH A (Grup 2) i, G.E. i E.G. B CP Voltregà A (Grup 3).

Finalment, al Grup 4 el G.E. i E.G. A ja ha aconseguit l’accés matemàtic als Campionats de Catalunya que es jugaran del 27 al 29 d’abril a Vilanova i l’acompanyaran el FC Barcelona Lassa (2n, 33 punts) o el CP Manlleu A (3r, 31 punts).

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *