ELS NÚMEROS NO SURTEN A LA PISTA MÉS QUE A L’ESQUENA DELS JUGADORS

L’IHC RIGAT viu una setmana de 4. 4 entrenaments per acostar-se  l’objectiu de la Cers. Aquest dimarts els arlequinats han fet exercicis de velocitat llarga i finalitzacions. També s’han tractat aspectes tactics de 4×4 pensant especifícament en el partit de dissabte.

Tècnics i jugadors intenten recuperar la tensió de la competició després d’aquesta llarguíssima aturada. Cal estar alerta i preparats… I el vestidor n’és conscient perquè el rival vindrà a guanyar i l’equip sap que sense treball no s’aconsegueix res digui el que digui la classificació. Els números no surten a la pista més enllà de a l’esquena dels jugadors. Per això la plantilla te clar que l’objectiu és estar preparadíssims per sumar els 3 punts i acostar-nos a l’objectiu de la Cers. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *