29 ANYS DE LA 1ª LLIGA. DE RIAZOR ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA D’HOQUE BASE. 3 DÈCADES D’ÈXIT ARLEQUINAT

Aquest 16 d’abril és un dia especial en la història de l?Igualada Hoquei Club. Fa 29 anys d’aquell partit a Riazor contra el Tojadermo Dominicos que li va donar al club la primera lliga de la seva història. Avui gairebé 3 dècades després l’Igualada ha demostrat que no només viu del passat sinó que te una mirada neta i esperançada al futur. Aquest dilluns s’ha fet el sorteig dels campionats de Catalunya d’hoquei base i l’IHC hi ha classificat dos equips, un aleví i l’altre infantil. Només el FC Barcelona amb 4 equips (un en cada categoria) i Noia, Arenys de Munt i Vic amb 3 superen als arlequinats. 

Els campionats han quedat conformats d’aquesta manera: 

CAMPIONAT ALEVÍ (Vilanova i la Geltrú (27-29 i 29d’Abril) 

GRUP A (Cerdanyola A, FC Barcelona, GEiEG B i Tordera A)

GRUP B (Igualada HC A, Vilanova A, GEiEG A i Voltregà A)

El coordinador de la base del club Marc Muntané considera que no han tingut gens de sort en aquest grup (tampoc en l’infantil): ” Ens ha tocat el grup de la mort, amb el Vilanova que per a mi és el favorit per guanyar aquests campionats, el Voltregà que és el millor segon o un dels millors i el GEiEG A que és un equipàs. En definitiva és un gruparru… potser l’altre favorit és el Barça i és l’únic que no tenim al grup, però per a mi l’altre grup està descompensat…  el Barça aleví quedarà primer en aquest grup i destacat. Però sigui com sigui l’equip anirà a Vilanova a gaudir. I és que el 70%  del nostre aleví són de primer any i per a mi la fita ja és  superbona. Van passar a campionats coma  primer de grup i ja és un èxit… ara anirem allà a gaudir, a aprendre molt i com que és un equip molt competitiu anirem també a lluitar-ho tot”.

CAMPIONAT INFANTIL (Cassà de la Selva, 20-21-22 d’abril)

GRUP A (Congrés A, Cerdanyola B, Caldes A i Igualada HC A)

GRUP B (Vic A, FC Barcelona, Sentmenat C i Calafell A)

L’IHC debutarà divendres a les 4 de la tarda contra el Congrés. La resta de partits enfrontaran Cerdanyola-Caldes (1/4 de 6), Vic-Calafell (2/4 de 7) i tancarà la jornada el FC Barcelona-Sentmenat a 3/4 de 8) 

“En l’infantil ens han tocat dos cocos, Caldes i Cerdanyola, que són dos dels favorits , amb un segon, el Congrés, que està molt ben treballat i que ja em van agradar molt com jugaven ara fa dos anys. Crec que el Cerdanyola és el favorit màxim i el Caldes que és un equip com nosaltres, que tothom en parla però no saps bé qué acabarà de donar. És cert que penso que tenim un equip amb molta qualitat però ens ha tocat un grup molt complicat. L’altre grup el veig més fàcil… amb un Sentmenat fort i el Vic i el Barça, també de primer any com el nostre aleví, i amb qui ja vam jugar a la primera lliga”.

CAMPIONAT JUVENIL (Vilaseca 27-28-29 d’abril)

GRUP A (Vic A, Sentmenat A, Arenys de Munt B i FC Barcelona)

GRUP B (Lleida Llista, Noia A, Manlleu A i Arenys de Munt A)

CAMPIONAT JÚNIOR (Juneda 20-21- 22 d’abril) 

GRUP A (Manlleu, Arenys de Munt A, Caldes A  i Vic A)

GRUP B (Noia A, FC Barcelona, Reus i Noia B9

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *